cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Uygulama Tavsiyesi - Plantiary Bitki Tanıma 🌿🌳📱👇

(Topic created on: 07-30-2024 12:01 AM)
382 Views
Tolgaa94
Expert Level 5
Options
Diğer
Merhaba değerli forum kullanıcıları nasılsınız umarım gününüz güzel geçmiştir ve geçiyordur bu konumda size diğer konularımdan farklı olarak bir uygulama tavsiyesinde bulunacağım. Bu uygulama ile birlikte;

çiçeklerinizin bakımlarını yapabilir, hastalıkları teşhis edebilir ve en hızlı şekilde çözüme ulaşabilirsiniz.

image

Plantiary - Bitki Tanıma, bitkilerinizin tedavi sürecinde size oldukça yardımı dokunacak olan bir Android uygulamadır. Yapay zeka bitki asistanını kullanarak bitkilerinizin bakımını yapabilir, beslenmesini takip edebilir, mantarları belirleyebilir ve daha birçok öngörüde bulunabilirsiniz. 

Bitkilerinizin hastalıklarını teşhis etmek ve tedavi etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. Mantarları ve hastalıkları belirlemek, zarar verebilecek böcekleri görmek ve çeşitli işlemlerinizi gerçekleştirmek için kameranızı kullanabilirsiniz. 

Bitkileriniz için en doğru beslenme çeşidini de rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. beslenme ve bakım hatırlatıcıları oluşturarak, daha uzun ve sağlıklı bitkiler yetiştirebilirsiniz. Yaptığınız taramaya göre aksiyon alın, bitkinizin ihtiyaçlarından haberdar olun ve iyileşme sürecini hızlandırın.

Yapay zekaya sadece kameranızla değil, aynı zamanda mesajlaşarak da ulaşabilirsiniz. Çeşitli bitkiler hakkında bilgi alabilir ve tüm sorularınıza hızlı bir şekilde cevap alabilirsiniz.

Plantiary - Plant Identifier Uygulaması Özellikleri

• Bitki tanımlama ve tedavi etme
  • Kullanıcı dostu arayüz
  • Mantar ve hastalık teşhisi
  • Beslenme ve bakım hatırlatıcıları
  • Botanik Chatbot özelliği
Uygulamayı Google play store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz 

Sanırım aramızda bitkileri sevmeyen yoktur ve o kadar gereksiz uygulama telefonlarımızda yüklüyken buna da bir yer vardır. Bunun gibi daha bir çok alternatif uygulama yine markette mevcuttur. 

Lütfen bunu da okuyun ; 

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊👍

View solution in context

Solution
XdaDevelopers
Expert Level 3
Diğer
Pardon mağazaya baktım benim dediğim resimde en iyisi en doğru net bilgiler veriyor1722287839096_1722287839049_0.jpg

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Diğer
Güzel başlık olmuş kardeşim, emeğine sağlık.

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Annem buna çok sevinecek 😅

View solution in context

Solution
HATİCEÇUHA
Active Level 7
Diğer
Çok teşekkür ederim ederim görmüştüm ve babama indirecektim unuttum çok iyi oldu.. Eline emeğine sağlık

View solution in context

Solution
TaYLaN06
Expert Level 1
Diğer
Bu çok iyi oldu teşekkürler kardeşim 😊 🙋‍♂️

View solution in context

19 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bilgilendirme İçin Teşekkürler 😊👍
XdaDevelopers
Expert Level 3
Diğer
Çok önceden kullanıyordum kaldırdım.eskiden google arama motoruna bağlıydı
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
En alt kısımda link verdim alternatifleri çok fazla var
Solution
XdaDevelopers
Expert Level 3
Diğer
Pardon mağazaya baktım benim dediğim resimde en iyisi en doğru net bilgiler veriyor1722287839096_1722287839049_0.jpg
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Bu benim sunduğum uygulama mı
0 Likes
XdaDevelopers
Expert Level 3
Diğer
Hayır seninki çakma 😄 desem şaka
Benim paylaştığım uygulama çok eski hatta o zamanlar yoktu böyle uygulama.sonradan benzerleri çok türedi
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Çeşit çok uygulama olarak
0 Likes
memberhalil
Active Level 8
Diğer
Gerçekten güzel teknolojinin yine hayatı kolaylaştıran bir özelliği umarım kullanacaklara faydası olur ben biraz sorumsuzum sular geçerim kurursa kurur büyürse büyür 😂
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Kötü üzüldüm 🥺 ama tabii karar senin 👍