Original topic:

Ui7

(Topic created on: 04-07-2025 05:54 PM)
54 Views
Samsung_S24
Active Level 10
Options
Diğer

Yine baska baharlarda sanirim

206 Comments
Alperenwss
Active Level 5
Diğer
Haberi olmayan kişiler en azından bugün beklemesin diye konu açtım hocam.
KEMSA
Expert Level 2
Diğer
Kim one Ui7 demiş gelmiyor diye, gerekirse Kore'den gidip alırız😂😂
keepguard
Active Level 4
Diğer
Bu listeyi de zamanında samsung vermişti newsroomda bir dedikleri diğerini tutmuyor ki zaten1744037609524.jpg
Alperenwss
Active Level 5
Diğer
Hocam vallahi bende anlamadım, heryerde kesinleşti diyorlardı şimdide sadece kore diyorlar, tuhaf.
Ryder-A34-5G
Expert Level 5
Diğer
Kore markası olduğu için ilk önce koreye verir sonra tüm ülkeler gelir yavaş yavaş 5 **bleep** güncelleme 600 mb değil
oneui7s23fe
Active Level 5
Diğer
Jsjsjsjsjhshhahahahah size herşey müstahak bu anlayışa haziranda gelir deseler bile beklersiniz olur olur yeterki sorunsuz gelsin dersiniz bu bir zihniyeti andiriyor ama neyse beklemeye devam hshshsh😂😂😂😂
tuna_s24
Active Level 3
Diğer
ya xiaomi bile android 15 almış bide samsunga androidin en iyisi diyolar aynen en iyisi 3 ay önce gelmesi gereken güncellemeyi adamlar 3 ay olmuş ellerinden gelse yine dağıtmıcaklar erteleyip duruyolar keşke samsung yerine tercihimi iphone den yana kullansaydım diyorum adamların en azından güncelleme politikası çok iyi
user619397
Active Level 9
Diğer
bende asırı pismanım 40k bütçeye zorlayıp iphone 14 almak yerine s24+ aldım o kadar pişmanım ki 60 hz iphone bile bu telefonu ezer gecer keske iphone alsaydım en büyük pişmanlığım çevremdekş herkes iphone gecerken benim samsungtan devam etmem
Cagdas1
Active Level 5
Diğer
ya millet android 16yı alacak neredeyse biz hala 14te kaldık yani böyle saçma bir şey olamaz bide 7 yıl güncelleme alıyor diye aldım ama bundan sonra tercihim Samsungtan yana kesinlikle olmayacak
ygtknca
Expert Level 1
Diğer
Artık ben kontrol bile etmiyorum artık seneye android17 ilr birlikte 8.0ı verirler