cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Toplanın Bixby için Türkçe dil desteği

(Topic created on: 06-07-2025 10:47 PM)
205 Views
canile1gün
Active Level 1
Options
Diğer

Samsung destek birimine toplu bir başvuru yaparak Bixby için Türkçe dil desteği talebinde bulunalım. Uzun süredir yetersiz kalan bu uygulamanın Türkiye'deki kullanım oranı, Siri'deki gibi Türkçe dil desteğinin bulunmamasından dolayı düşüktür. Hem yapay zeka entegrasyonu sağlanmalı hem de Türkçe konuşabilme özelliği eklenmelidir. ChatGPT benzeri bir entegrasyon, kullanım kolaylığını artırarak Türkçe dil desteği ihtiyacımızı karşılayacaktır. Bu konudaki talebimizi yetkililere iletelim.

12 Comments
EmirhanA34
Active Level 4
Diğer
Evet bixby çok kullanışlı fakat bi tık daha gelişebilir ingilizce bile bazı komutları anlama yeteneği düşük birde türkçe gelse 10 numara bir asistan
0 Likes
canile1gün
Active Level 1
Diğer
dediğim gibi eğer chatgpt ile entegre edilirse çok iyi iş görür hem türkçe dil desteği için yalvarmamıza gerek kalmaz hemde işimiz görülür ingilizce konuşsan bile vasat olan bir uygulama şuanlık bunu değiştirseler çok işimize yarar bundan eminim
XASQUEL
Expert Level 5
Diğer
Bunu ben de istiyordum ama gelmez artık bunları gemini yapıyor
canile1gün
Active Level 1
Diğer
gemini yapıyor ancak bixby samsungun tasarladığı daha stabil olduğunu düşündüğüm bir uygulama eğer bunları destek mesajı olarak gönderirsek dikkate alacaklardır.
XASQUEL
Expert Level 5
Diğer
Almıyorlar 7 yıldır istiyor millet ceoya bile söylediler gelmiyor dil desteği bixby de zamanla tarihe karışacak 😊
0 Likes
canile1gün
Active Level 1
Diğer
son kez şansımızı denesek olmaz mı? belki bir şeyler yoluna girer.
XASQUEL
Expert Level 5
Diğer
Siz bilirsiniz ama hiç sanmıyorum
0 Likes
Diğer
Gelmez efendimm 8 senedir geldimi Sanki 😂
0 Likes
canile1gün
Active Level 1
Diğer
son bir umut olsun bu da benim için