- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
05-02-2026 05:57 AM (Last edited 05-04-2026 11:54 PM ) in
Diğer- Adım 1: Google Play Store'a girin ve Fine Lock (veya NiceLock) uygulamasını indirin. Bu uygulama, gizli modülleri açmamızı sağlayan bir anahtardır.
- Adım 2: Telefonunuzun tarayıcısını açın ve Google'a Galaxy App Booster APKMirror yazın.
- (Not: APKMirror, Android dünyasının en güvenilir ve %100 orijinal, oynanmamış APK dosyalarını barındıran global kütüphanesidir. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.)
- Adım 3: Çıkan ilk siteye (apkmirror.com) girin. Aşağı kaydırıp uygulamanın en güncel sürümünü bulun ve telefonunuza indirin (Download APK).
- Adım 4: İndirdiğiniz dosyayı telefonunuza kurun.
- Adım 5: Kurulum bitince Play Store'dan indirdiğimiz Fine Lock uygulamasını açın. Listede Galaxy App Booster modülünün aktif hale geldiğini göreceksiniz. İçine girin!
- İşlemci tüm kodları yeniden derlediği için telefonunuz belirgin şekilde ısınacaktır. Bu %100 normal ve beklenen bir durumdur.
- Cihazınızdaki uygulama sayısına göre işlem 5 ile 15 dakika arası sürebilir.
- Bu işlemi şarjınız %20'nin üzerindeyken yapmanız tavsiye edilir.
💡 Küçük Bir Not: Herkesin işine yarayacak, cihazınızın gizli potansiyelini ortaya çıkaracak diğer rehberlerim için profilimdeki makalelere göz atmayı unutmayın. O bilgilere kesinlikle göz atılmalı!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-02-2026 06:29 AM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-02-2026 08:11 AM in