cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefonum aşırı derecede ısınıyor sebebi nedir Ne yapmalıyım.

(Topic created on: 07-06-2023 09:29 PM)
138 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

Selamünaleyküm herkese. Çok şikayet oluştu forumda telefonum ısınıyor diye konular açılıyor. Yaz geldi havalar sıcaklaştı bu yüzden telefonlarınızın bir miktar ısınması normal olarak karşılanmalıdır bazı Samsung Galaxy model telefonların içerisinde Samsung üretimle exynos işlemcili cihazlar var Bunlar ısınmaya daha çok yatkındır zaten çoğunluk bu işlemcilerle çalışan cihazlarda gibi şikayet Snapdragon Medya tek veya diğer işlemcileri kullanan cihazlarda da ısınma olabilir Ama özellikle Samsung üretim ve cihazlarda daha çok oluyor gibi.

Bu durumda pek yapılacak bir şey yok sıfırlama ile falan ısınma sorununun çözüleceğini de hiç sanmıyorum ısınma sorunum var Ne yapmalıyım diyenler olursa cevap olarak cihazı sıfırla diye yanıt alınır ise cihazınızı sıfırlamayın eğer çok aşırı derecede ciddi bir ısınma durumu oluyorsa Öncelikle mobil cihazı Tamamen kapatın ve açıp kullanmayın ardından bir yetkili Samsung servisinde cihazınızı kontrol ettirin.
Samsung çağrı merkezinden müşteri hizmetlerini arayarak servis hakkında iletişime geçebilirsiniz. 4447711
6 Comments
Diğer
Benim telefonum exnos 850 var kışın 42 geçmiyordu şimdi 45'e kadar çıkıyor doğru dur 👍
Anonymous
Not applicable
Diğer
Tüketici hakem heyetine başvurun
Actixel
Expert Level 1
Diğer
Eğer ısınma sorunu varsa işlemciye ve gpu'ya undervolt atmak gerek. Ama bunun için root erişimi lazım. Benim şuanda kullandığım Tab S8+ da undervolt var gram ısınmıyor.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Önerdiği yöntem ruud atılarak sonra da yapılan bir şeymiş moderatörler Bunu biliyor olsa bile kimseye önermezler Çünkü bu işlem cihazı garanti dışı bırakır.
GürkanA255G
Expert Level 2
Diğer
Benim kk rahat 50 derece vardır dokunamıyorum fazla
Aykut
Expert Level 5
Diğer
S22 60 derecelere çıkıyor