cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Telefon kişiselleştirme neden kısıtlı

(Topic created on: 02-27-2024 12:41 AM)
664 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Telefonun kilit ekranın da sol üşt köşe de GSM operatörün ismi turkcell var ben bu turkcell yazısını kilit ekranın da değil ana ekran da sol üst köşede görmek istiyorum ama ana ekran da sol üst köşe de saat var bu tür ayarları neden değiştiremiyoruz sonuç ta bu telefon bizim kaç milyar verip alıyoruz ben herşeyi kendime göre ayarlamam gerekmez mi ?
image

image

10 Comments
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
Good lock modülü vardı quick star onunla denedin mi
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yok hocam nasil yapabilirim ?
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
Yani üst simgeler için tek o modülü biliyorum da operatör adını taşıma yoktu sanırım saat yeri değiştirme simgeleri gizleme var sadece
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet şimdi detaylı kontrol ettim saat yeri gizlenir hatta saatin yanına tarihte oluyor ama operatör ismi olmuyor malesef
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
O mümkün değil zaten ama zaten turkcell operatörün varmış upcall ı indirip sadece . Olarak görünmesini sağlayabilirsin tabi bu ana ve kilit ekranı için de geçerli eğer denemek istesen
Anonymous
Not applicable
Diğer
Upcall ile ana ekran da görebilir miyim ?
0 Likes
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
Hayır yapacağını şey operatör adını değiştirmek olacak mesela köşede durması rahatsız mı ediyor sadece nokta (.) Olarak kaydedersin ama ana ve kilit ekranında da . Şeklinde görülür yani ayrı ayrı olmaz
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hmm anladım oda benim işime yaramaz hocam ben ana ekran da saatin orda yazmasını istiyorum
GALAXYA51-F
Active Level 10
Diğer
Maalesef o mümkün değil