- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-15-2020
08:58 PM
(Last edited
12-15-2020
09:00 PM
by
User0000002
) in
Herkese hayrlı akşamlar diliyorum arkadaşlarım. Bu başlık altında sizlerden gördüğüm, yaşadığınız servis problemlerine değinmek, sizleri bilgilendirmek istiyorum. Çoğu kişi bilir ki Samsung'da teknik serviste KULLANICI HATASI ile karşılaşıyorsunuz. Bunların Temel sebeplerinden bir kısmı Samsungla alâkalı bir çoğu kısmı ise Teknik servisle alâkalı bir durum. Mümkün olduğunca sizlere kısaca anlatmaya daha doğrusu yazmaya çalışacağım;

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-16-2020 02:00 AM (Last edited 12-16-2020 02:01 AM ) in
DiğerMerhaba mfurknka,
Ben Yeşil, Samsung Forum Moderatörüyüm. Foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Cihazlara takılan parçalar, bilgisayar sistemleri ve teknikerlerimiz tarafından kontrol edilerek Samsung'a raporlanmaktadır. Servis merkezlerimizde değişen her parçanın bir kodu vardır ve bu parçalar, Samsung'a yönlendirilerek orada da kontrolden geçmektedir. Bu durumda, yapılan her parça değişimleri, servis raporundaki bilgiler ve Samsung'a yönlendirilen raporla uyuşmaktadır. Servis merkezlerimizde dönem dönem yapılan denetimler mevcut olduğu gibi, hepsiyle de iletişim halindeyiz. Ancak bu değerli görüş ve önerilerinizi almış, ilgili birimlere iletmiş bulunmaktayım.
Teşekkürler.
MOD