Original topic:

Tabletlerdeki Bildirim Paneli Bulanıklığına Koreden Cevap 😍

(Topic created on: 4 weeks ago)
810 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer

Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, 

One UI 8'e geçiş sonrasında, Tab S10 FE cihazımda bildirim panelinde bulanıklık olmama durumunu tespit ettim. Normalde Tab S serisi cihazlarda olduğu gibi bir görüntü beklerken, fârklı bir sonuçla karşılaştım. İlgili görseller aşağıda bakabilirsiniz.

Aydınlık mod 
image

Karanlık mod 
image

Konuyu daha sonra Kore yetkililerine ilettim ve aldığım yanıt şu şekilde oldu: Bulanıklık ekleyemediğini ancak bilinçli olarak bu yönde bir adım attıklarını belirttiler. (Marka prestiji açısından, bahsi geçen görselin ne denli olumsuz bir etki yarattığının farkında olmamaları üzücü )

Özellikle en çok satan bütçe dostu tablet segmentinde faaliyet gösteriyor olmaları ve bu olumsuz deneyimin geniş bir müşteri kitlesi tarafından tecrübe edilecek olması, stratejik bir hata olarak değerlendirilebilir bence 

Neyse ki, sorunu biraz da olsa fârkına varmış olmaları ve renk iyileştirmesi gibi olumlu gelişmelerin yaşanacak olması sevindirici.Bugün itibari ile yeni güncelleme Tab S10 Fe serisi için test aşamasında ve One UI 8.5 ta karanlık modda arka plan için iyileştirme yapılacak 

image

Galaxy S10 Fe harici bu durumdan etkilencek cihazlar : Galaxy Tab S9 Fe ,Tab A9 serisi,Tab A11 ,Tab S10 lite ve Tab S6 Lite(2024) 

Arkadaşlar bu durumu düzeltmek sizin elinizde herkes hata raporunu göndermesi gerekiyor. Bulanık bildirim paneli istiyoruz diye ancak o zaman bir çözüm atılır buradan ben tek başıma bir şey yapamam, bu kadar oluyor tek başıma .

Teşekkürler 😍
22 Comments
Diğer
Blursuz hali baya kötü durmuş, saçma olmuş 😂
İnşallah çözerler bu durumu knk😍
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Evet mantıksız olmuş, gereken ilerde yapılır ,uğraşıyoruz ve 6 cihazı etkiliyor 😊
Diğer
Doğrudur kardeşim insallah emeklerin karşılığını alırsınız
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
İnşallah kardeşim 🙏
serhatz04
Active Level 6
Diğer
Keşke Samsung Türkiye'de aynı ilgiyi gösterse. Kore'dekiler elinden geleni yapıyorlar.😊
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Daha henüz onlara cevap iletmemiştir kore, daha Türkiye ekinden cevap yok 😊
Azer50
Expert Level 2
Diğer
Ben S9 Fe plus kullandım. Ekran büyüklüğü tam bana göreydi. Satmak zorunda kaldım, şimdi S10 Fe var aklımda, ekran küçük mü, deneyimleriniz nedir, ne amaçla kullanıyorsunuz?
Gündelik ihtiyaçlarını rahat karşılıyor mu, iş mi yapıyorsunuz, bunları anlamaya çalışıyorum.
Beklentimi ona göre tutmam lazım ve şarj süresi nasıl gidiyor? 😊
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Ekran yeterli kardeşim 15 ,16 saat erkan açık süresi veriyor 3 gün kullanımda .Oyun oynamıyorum genellikle sosyal medyada gezinme ve İnternette takılmak için kullanıyoum

Gündelikte sorunsuz bir cihaz
Azer50
Expert Level 2
Diğer
Tam istediğim tipte kullanım yapıyorsunuz. Ben hayatımda bir kere heves edip oyun indirmedim telefona, sadece bilgisayar üzerinden oyun oynadığım için almak istediğim tablet sosyal medya veya Netflix'te işimi görsün diye. Ses yüksekliği iyi oluyor tabletlerde, biraz zorlayabilirsem S10 FE Plus almak istiyorum.