cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tab s9 ultra güncelleme sonrası ses problemi

(Topic created on: 11-05-2024 02:30 PM)
77 Views
akintoprak
Active Level 1
Options
Diğer

Son güncelleme kaynaklı ses problemi olduğuna dair konu açmıştım, fabrika ayarlarına dön şeklindeki öneri üzerine saatlerimi harcadım ve denileni yaptım. Sonuç mu ; aynı yazılım yüklü olarak açıldığı için problem de aynen devam ediyor. Fabrika ayarlarına döndün diye yazılım da fabrika ayarlarına dönüyormuş demek ki, e hadi ben bunu bilmiyorum da bana bunu diyen de mi bilmiyor

4 Comments
FIRAT_mndvnl
Active Level 4
Diğer
abim bendede aynı tablet var ama bende öyle bir sorun yok. seninkinde bir sorun olmuş olabilir servise götürürsen bir çözüm yolu olabilir
0 Likes
akintoprak
Active Level 1
Diğer
Pubg mobile oynuyormusunuz kulaklıkla birlikte? Güncelleme sonrası Ses seviyesi yükseldi tiz miktarı arttı fakat kendi ayak sesi çok fazla gelmeye başladı, düşman ayak seslerinin nereden geldiği anlaşılamaz bi hale geldi, problem dolby atmos tan kaynaklanıyor muhtemelen, bu da güncelleme sonrası oluştu
0 Likes
FIRAT_mndvnl
Active Level 4
Diğer
oynuyorum ama genellikle wow oynadığım için kulaklık kullanmıyorum o yüzden pek farkında değil olabilirim .
0 Likes
Diğer
Merhaba kardeşim,

Samsung Members>Destek>Geri bildirim gönder başlığı>Hata Raporları>"Ayarlar/Sistem", "Ses/Titreşim" veya "Diğer" bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte ''Gönder'' butonuna basınız.

Birkaç dakika içinde Hata Raporu, sistem kayıt verileriyle beraber gönderilecektir.

Kısa bir süre içinde size yetkili kişiler tarafından yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Teşekkürler, iyi günler dilerim 😊
0 Likes