Resolved! Solved

Original topic:

Taahüt Bitişi

(Topic created on: 08-07-2025 04:34 PM)
101 Views
GalaxyMüptelası
Active Level 9
Options
Diğer

Selamlar. Benim taahüt bitiş süresi 30 Eylül olarak görünüyor. Kırmızı operatörden mavi operatöre geçmek istiyorum. Faturam taahüt süresince 280 TL. Taahüt sonrası 660 TL oluyor. 

Az önce Kırmızı Operatör Mağaza Danışmanı aradı. Taahüt süreniz bitmek üzere, 15 Ağustostan itibaren sözleşme yenilemeniz gerekiyor dedi. Taahüt bitiş zamanına Mobil uygulamadan baktığımda 30 Eylül görünüyor, bu kadın neden 15 Ağustostan itibaren güncelleyebilirsiniz dedi ki?

30 Eylülden önce tarife yenilersem cayma bedeli ödemez miyim?

Ayrıca 30 eylül 23.59 dan hemen sonra ekim ayının tarifesi yükleniyor ve eylül ayı faturası geliyor. 30 eylül 23.59 dan itibaren eylül ayı faturasını ödemem gerekicek 280 tl. Sonra ekim ayının faturası 660 tl olacak bence, ekim ayında tarife güncellersem 660tl fatura ödemem gerekir mi?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
kamalord
Active Level 5
Diğer
Merhaba son 1 ay içerisine girince cayma bedeli çıkmıyor son 2 yıldır ben aynısını yapıyorum zaten tahaddüt bitimine 15, 20 gün kala başka operatöre geçiyorum uygulamada cayma bedeli yazar zaten kırmızı operatörde

View solution in context

Solution
kamalord
Active Level 5
Diğer
Abin kendisi de yapabilir sim kartı size gönderebilir. uygulama üzerinden hiç yapmadığım için bilgim yok

View solution in context

5 Comments
Solution
kamalord
Active Level 5
Diğer
Merhaba son 1 ay içerisine girince cayma bedeli çıkmıyor son 2 yıldır ben aynısını yapıyorum zaten tahaddüt bitimine 15, 20 gün kala başka operatöre geçiyorum uygulamada cayma bedeli yazar zaten kırmızı operatörde
Diğer
Çok iyi o zaman, teşekkürler yanıtınız için😊 Peki Mavi Operatöre geçerken nasıl geçeceğim. 18 yaş altı olduğum için hattım abim üzerine kayıtlı. O başka şehirde şu an. Uygulama üzerinden hat geçişimi sağlayabilir mi, yani uygulama üzerinden hat değiştirebiliyor muyum yoksa mavi bayiye gitmemiz mi gerek?
0 Likes
Solution
kamalord
Active Level 5
Diğer
Abin kendisi de yapabilir sim kartı size gönderebilir. uygulama üzerinden hiç yapmadığım için bilgim yok
Diğer
anladım teşekkürler😊
0 Likes
Diğer
Ben şehir merkezinde oturuyorum, kırmızı operatör 500kb ile 1mb arası internet hızı veriyor. Mavi operatör saniyede 10mb ile 15mb arası veriyor.

Son gönderdinizi okudum, sizde tam tersi durum mevcutmuş sanırım.😊
0 Likes