cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

TELEFONDA VİRÜS OLUP OLMADIĞINI ANLAMANIN YOLLARI

(Topic created on: 01-26-2024 03:31 PM)
366 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

TELEFONDA VİRÜS OLUP OLMADIĞINI ANLAMANIN YOLLARI 👇⚠️

Merhaba. Günümüzde android cihaz kullanıcılarının sayısı hızla artsa bile android işletim sistemi hala ois kadar virüslere karşı güvenli ve kapalı değil. Bu noktada ne yaptığını bilen kullanıcılar için bu bir sorun olmasa da özellikle tecrübesiz kullanıcılar için bu bir risk teşkil etmekte. Aşağıdaki videoda belirtilen durumlara dikkat ederek cihazınızda virüs olup olmadığını kolayca anlayabilirsiniz. 

https://youtu.be/Lv5OU4MLcJY

?si=A42yIcWvIqilFop7

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Diğer
Antivirüs yerine bu videoyu izlemek çok daha mantıklı. Bazı virüsler uygulama ekranına girmeye izin vermiyor mesela orada antivirüs de işe yaramıyor en iyi çözümü güvenli moddan şüpheli uygulamayı silmek. Android'teki antivirüslerin mantığı uygulama silmek üzere başka hiçbir işe yaradıkları yok pil tüketiyorlar gereksiz yere. Bilgisayarımı antivirüssüz bırakmadım bırakmam da asla ama bugüne kadar telefonuma 1 tane kurmadım. Cihaz koruması ve play protect yeter.

View solution in context

5 Comments
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Bu aralar sende gönderi atmaya başladın 🙂. Bilgilendirme ve önerin için teşekkürler. 😊
Anonymous
Not applicable
Diğer
Zaten atıyordum:)
ATC_Closed
Expert Level 2
Diğer
Sıklıkla atmaya başladın anlamında dedim :)
Anonymous
Not applicable
Diğer
Yardımcı olmayı seviyorum ondan artık her cihazı uzun süre kullanmak önemli
Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Diğer
Antivirüs yerine bu videoyu izlemek çok daha mantıklı. Bazı virüsler uygulama ekranına girmeye izin vermiyor mesela orada antivirüs de işe yaramıyor en iyi çözümü güvenli moddan şüpheli uygulamayı silmek. Android'teki antivirüslerin mantığı uygulama silmek üzere başka hiçbir işe yaradıkları yok pil tüketiyorlar gereksiz yere. Bilgisayarımı antivirüssüz bırakmadım bırakmam da asla ama bugüne kadar telefonuma 1 tane kurmadım. Cihaz koruması ve play protect yeter.