cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

TEKNO ANKET 14.BÖLÜM

(Topic created on: 12-15-2020 09:35 PM)
423 Views
ÆX51
Expert Level 5
Options
Diğer

Arkadaşlar daha önceden sizin yorumunuz olan anket bölümümüzü tekno anket olarak değiştirmek istedim konulara daha uyumlu olsun diye Umarım beğenirsiniz

Bugünkü konu cihazınızı daha önceden Samsung servise götürdünüz mü götürdüğünüzde nasıl bir şekilde karşılandınız sorunumuz çözüldü mü
15 Comments
ÆX51
Expert Level 5
Diğer
gitmemeyi düşünüyorum olacaktı
ibrahimafsin
Active Level 1
Diğer
A50 kullanıcısı olaeak Telefonumu 1 hafta önce gönderdim ve çok memnunum, Perşembe günü verdim salı günü ulaştı ve içeriğinin tüm aksamları değişmiş daha temiz kullanabiliyorum. Samsung servisten memnunum.
ÆX51
Expert Level 5
Diğer
yorumunuz için teşekkür ederim
ozlemm
Expert Level 4
Diğer
Hiç götürmedim ama ileride pil için kendilerini ziyaret edebilirim çünkü pilim dandini biraz🙂geçen haftaya kadar 1 gün 6 saat yazıyordu süresi şu günlerde 22 -23 saate düştü😔
ŞEKERCİZADE
Expert Level 1
Diğer
Şu ana kadar hiç göndermedim ve inşaAllah göndermem gerekmez.
SDY_05
Active Level 7
Diğer
galaxy S7 arka camı kırılmıştı
samsung orijinal servisine götürdüm 3 saat sonra telefonu aldım
arka camın sağ üst kısmını yapıştırmamışlar, kamerada buğulanma vardı (2- 3 hafta sonra geçti)
ve o açık telefon ısındıkca arttı
şimdi koskocaman oldu ve oradan sürekli toz giriyor
sadece camı kırık telefon tamirden sonra daha berbat oldu

2. Annemin galaxy A8 (2016) telefonunun ekranı bozulmuştu aynı servise götürdük, 2 gün sonra alabildik (parça bekleniyormuş) aldıktan sonra telefonun titreşim motorunun çalışmadığını gördük, aradan 1 ay geçti ve taktıkları ekran eskisinden beter oldu (kendi kendiliğine ekran titriyor falan)

3. Galaxy A51 için gittim
telefon sürekli bildirim panelinden bütün uygulamaları açıyordu vb. 4 defa yazılım atıldı sorun çözülmedi
ve A10 için falan da gittim çok uzatmak istemiyorum 😀