Original topic:

Türkiyede En Çok Tercih Edilen Akıllı Telefon Markaları Belli Oldu 📱👇

(Topic created on: 11-15-2024 07:12 PM)
565 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer
Statcounter tarafından yapılan araştırmada Türkiye’de en çok kullanılan akıllı telefon markaları belli oldu.

image

Statcounter'in yaptığı araştırmaya göre Türkiye'de en çok tercih edilen telefon markaları belirlendi. Zirvede elbette ki en bilindik iki marka yer aldı.

Samsung ve Apple arasındaki bu zirve yarışında galip gelen isim Apple oldu.

Türkiye'nin Popüler Telefonu Apple iPhone'lar Oldu

Ekim 2024 itibarıyla Türkiye’deki en popüler telefon markası Apple oldu. %28.33 pazar payıyla rakiplerini geride bırakan marka, kalite ve prestij arayan kullanıcıların gözdesi olmaya devam ediyor.

İkinci sırada ise Samsung%22.8pazar payıyla yer aldı. Daha geniş model yelpazesi ve fiyat çeşitliliğiyle Samsung'un da büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olduğu görülüyor. Xiaomi, uygun fiyatlı seçenekleriyle dikkat çekerek %10.6 pazar payıyla üçüncü sırada yer aldı.

34 Comments
Diğer
Özellikle gençler apple tercih ediyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
Evet öyle 👍
fatih8294
Active Level 8
Diğer
Neden insanlar çılgınlar gibi Apple alıyor? Herkesin elinde bi iPhone. Tamam tercih meselesi falan ama kıyafet değiştirir gibi her yeni iPhone çıktığında yeni bir tane alan insanlar var. Bu kadarı abartı ve para israfı. (Öznel)
Anonymous
Not applicable
Diğer
O Elma Logosu İçin Tabiikide 🙃
fatih8294
Active Level 8
Diğer
Ben bunu çok saçma buluyorum. Kamerası için desem Samsung'un kameralı bence çok daha başarılı. Yani tamam iPhone işlemcileri güzel ama Samsung'un Apple dan çok daha iyi telefonları var ve daha ucuz. Sırf marka diye millet deli gibi iPhone alıyor. Bu gerçekten oara israfı ya 😔
Diğer
Artık ucuz değil 100bine dayandı ayrıca kamera Apple başarılı ayrıca çoğu sosyal medyasına yada youtuberlar olsun hep Apple samsung daha çok dar gelirli ülkelerde tercih ediliyor turkiye Hindistan gibi
fatih8294
Active Level 8
Diğer
Evet. Ucuz derken iPhone modellerine göre daha ucuz dedim. Yani elbette güzeldir iPhonelar ama bence Samsung da çok güzel insanlar neden tercih etmiyor?
Diğer
Hocam yanlış anlamayın Apple kullanmadiysaniz Apple kullanmayan birine Apple anlatmak zordur
fatih8294
Active Level 8
Diğer
Yok yanlış anlamam. Evet haklısınız Apple kullanmadım (belli bir dönem iPad kullandım sadece.) Benim demek istediğim insanların Her yeni modelde telefonlarını değiştirmesi. Çorap değiştirir gibi telefon değiştirmek biraz tuhaf. Bunu çok saçma buluyorum. Yani iPhone 14 Pro Max alan bir kişi iPhone 15 çıkınca hemen kullandığı telefonu değiştirmesine bence gerek yok.