cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Türkçe dil desteği hakkında

(Topic created on: 10-28-2024 08:07 PM)
808 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Diğer

Şu an itibarıyla toplamda 71 tane (gün içinde) galaxy ai türkçe dil postları açılmıştır 100 olur bugün herhalde 😀

Neyse şaka bi yana bilgilendirme yapmak istiyorum topluca espirimizi yaptığımıza göre ciddileşebiliriz.

Henüz gelmeyen cihazlar var ve gelwnlerde ise bozuk çalışıyor. Bu çok normal daha yeni geldi 1 gün bile olmadı türkçe geleli. İlerleyen zamanlar DESTEKLEYEN tüm cihazlara gelecektir ve sorunlar, buglar düzeltilecektir. 

27 Comments
OnurYlmz
Active Level 4
Diğer
Eşimin fold 4'üne geldi benim fold 4'e gelmedi. Nedenini anlayamadım.
adoLy
Active Level 3
Diğer
Sabretmeyi öğretiyor samsung bize😂
Diğer
Abi, öyle bir şey yok. Farkında isen s22ler s24, s23lerden önce aldı yeni yeni geliyor her modele. Daha 1 gün olmadı çıkalı türkçe lütfen sabrediniz. :)
Diğer
Cihazı yeniden başlatmanız tavsite ediliyor ayarlar genel yönetim dil paketleri miydi neydi o kısımda eğer yoksa.
OnurYlmz
Active Level 4
Diğer
Siz yazınca ikinci sefer kapatıp açtım. Yok. Gelmemiş.
Diğer
Hocam daha yeni geldi 1 gün bile olmadı 1 haftaya kadar tüm cihazlara gelir diye umut ediyorum
OnurYlmz
Active Level 4
Diğer
Haklısınız. Sadece bana garip gelen aynı telefonlardan kullanmamıza rağmen eşimin telefonuna gelip benimkine gelmemesi. Ben aynı model telefonlara aynı zamanda geleceğini düşünmüştüm.
adoLy
Active Level 3
Diğer
Kapatıp açmaya korkuyorum. Çünkü benim cihazım da kapat aç yapınca bu kez de kamera uygulaması başarısız hatası oluyor. Bu kez de onu gidermek için uğraşıyorum 😂
Diğer
Ne zamandır oluyor kamera ayarlarını sıfırladınız mı ?