Original topic:

Türkçe Bixby neden gelmiyor?

(Topic created on: 07-19-2025 10:13 PM)
389 Views
Jynaris-S24FE
Active Level 7
Options
Diğer

Yıllardır Bixbyi ingilizce kullanmaktan sıkıldık. Bize garezi mi var bu samsungun neden bu kadar ısrar ediyorlar acaba?

11 Comments
ASLAN37
Expert Level 1
Diğer
Dost most yalan dolan.😊
Afthen
Active Level 7
Diğer
bildiğin üzere Gemini'ı cihazlara entegre ettiler, Bixby desteği genişlerse Gemini kullanımı düşebilir. Google ile olan anlaşması için Bixby'in üzerine düşülmüyor bence.
Jynaris-S24FE
Active Level 7
Diğer
İngilizce aksanım çok iyi olmamasına rağmen türkçesi olan geminiden çok daha seri çalışıyor
Afthen
Active Level 7
Diğer
çünkü Samsung yaptı 😏, biraz da üzerine düşseler Gemini, Siri falan bırakmaz aslında da işte...
Jynaris-S24FE
Active Level 7
Diğer
Adı sanı olmayan androidler bile kendi işletim sistemlerine geçti. Aynı hamleyi samsungdanda bekliyoruzda hazıra konmak işlerine geliyor işte. 😂
Afthen
Active Level 7
Diğer
uzun zamandır savunuyorum kendi işletim sistemlerine geçmelerini. kullanıcı arayüzü aynı kalırsa deneyim de değişmez, aşırı büyük bir marka olduğundan uygulama desteği de çok hızlı şekilde artar ama işte, uğraşmıyorlar. acaba Google ne kadar ödüyor da memnunlar 😂
0 Likes
Jynaris-S24FE
Active Level 7
Diğer
Her halükârda optimizasyonun maksimuma ulaşacağı kesin.
Afthen
Active Level 7
Diğer
optimizasyonuyla övünen Apple'ı bile geçer diye düşünüyorum, Android'i bile ne kadar iyi hâle getirdiler. kendi işletim sistemine geçseler "Android kötü" diyenlerden de kurtulurduk 😂. OneOS ismi de güzel duruyor bence ama muhtemelen zaten kullanılıyordur, yine de güzel bir isim de bulunurdu, SamOS/SungOS gibi bir şey mesela.
0 Likes
Jynaris-S24FE
Active Level 7
Diğer
Zamanının androidini hatırlıyorum, ne kadar sevsemde çoğu model 1 2 sene sonra ciddi oranda yavaşlıyordu. Tabii rakibi elma ve fan kitlesi bununla övünür dururdu. Güncel durumda S25U her anlamda daha iyi şu an. İşletim sistemlerinin hepsininde sonu OS ile bitiyor hocam UI ile kalması hem marjinallik hemde akılda kalıcılık açısından daha iyi bence.
0 Likes