cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Tüketici hakem heyeti bilgi

(Topic created on: a month ago)
281 Views
Yakamoz_55
Active Level 2
Options
Diğer

S24 plus cihazımı kumlu ekran yüzden tüketici hakem heyetine başvurarak değişiminin yapılmasını talep etmek istiyorum ama hiç bir bilgim yok bu surec hakkında bilgisi olanlar sürecin nasıl işlediğini yazabilir mi

13 Comments
LøKMaN
Active Level 5
Diğer
Kumlu ekran derken ? Tam anlayamadım. Konuyla ilgili yardımcı olmk isterim
0 Likes
Yakamoz_55
Active Level 2
Diğer
Koyu modda düşük ışık ve parlaklıkta genellikle Gri renklerde sanki pikseller kumsaldaki kumlar gibi gözüküyo
0 Likes
Diğer
Hocam bilgidim kadarıyla önce servise verip değişim talep ediyorsunuz eğer servis redderse servisin red kağıdını alıp thh başvuru yapabilirsiniz daha doğrusu tüketici mahkemesine başvuru yapılabiliyor 20bin üstü olduğu için yanlış hatırlamıyorsam
0 Likes
LøKMaN
Active Level 5
Diğer
Anladım simdi birkaç sorum olacak bunları cevaplarsan konu ile ilgili yönlendirme yapacağım
1- Cihaz garanti kapsamı altında mı ? Cihazınızı 6 ay içinde iade degısim yapabilirsiniz bu tuketicilerin en dogal hakkı
2- öncelikle bu tür işlemlerde firma ile iletişime gidin 1ay sonunda size yardımcı olamazlar ise firmanın CEO’suna mesaj atın linki birakiyorum atma sebebiniz ÖNEMLİDİR " Delil mahiyetinde olacak " mailin takipçisi olun oradan da sonuç çıkmazsa delillerinizle birlikte e-Devlet kanalindan THH ya basvurun oradan cikacak sonuca binaen mahkeme celbi Samsunga gidecek sizede gelecek yinede ürünu degısmezler ise haciz islemi yapicaklardır Tr ofisine oda ilgili birimle gorusup sorunu cozeceklerdir.
0 Likes
Yakamoz_55
Active Level 2
Diğer
Cihaz daha 1 1,5 aylık garantisi var
0 Likes
Yakamoz_55
Active Level 2
Diğer
bu süreçte bir ücret ödemem gerekir mi
0 Likes
LøKMaN
Active Level 5
Diğer
Hayır senden kaynaklı olmadığından ucret talep etmeleri söz konusu olursa THH ya bunu bildirecegim dersiniz. Onlar da size bu sizin en dogal hakkınız diyecektir garanti kapsamında cihazınızı verdiginizde mutlaka teknik servis formlarınıda THH ye e devletten iletin ne tur bir islem olursa olsun
0 Likes
rcparda
Active Level 6
Diğer
E devletten başvurabilirsin. Sorunu yaz faturanı vs sisteme yükle. Sonra seni arayacaksr bilir kişiye yönlendirecekler. Bilirkişi rapor hazırlayacak ve sonuca göre işlem yapılacak. 2-3 ayı bulabilir. Daha sonrasında değişim ve iade çıkarsa karar aldığın yere değişim belgesiyle gidiyorsun başvuruyorsun 20 iş günü içinde geri dönüş yapılıyor. Sonrasında kutusu ile beraber eksiksik şekilde teslim ediyorsun cihazı.
0 Likes