haklisin
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
1: Samsung Tab A10 ne zaman çıkacak ve özellikleri nasıl olacak fiyatı kaç olacak (ona göre a9 u satıp a10 a geçcem.)
2: Max 8K lık giriş-orta telefon önerisi (ilk Samsung telefonum olacak beğenirsem üst model bişiler alıcam)
3: Laptop önerisi (daha önce hiç bilgisayarım olmadı windowns kullanmayı vs. Öğrenmek için alıcam arada da belki oyun oynarım)
2 Comments
ENES23PLUS
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-28-2024 02:33 PM (Last edited 09-28-2024 02:34 PM ) in
Diğer
1 laptop alacaksan tablet yükseltmen çok gerekli olmaz.ve almayacak olsan bile s6lite s7fe falan geçmen daha iyi olur a serisi almaktansa.
2.Telefon son fiyatlarini çok takip etmiyorum Murat Burç var gayet güzel kıyaslayarak önerilerde bulunuyor.
3. İntelin u işlemcili bir laptopunu alabilirsin pil performansıda iyi olur 8gb ram 512 ssd yeterli olur.Biraz araştırırsan güzel bir laptop bulabilirsin iyi fiyatlara.Bazen toplu satış yapan yerler oluyor çok yeni opmasada oradan 2. El bir laptopta alabilirsin bilgin olsun bayağı uyguna geliyor
2.Telefon son fiyatlarini çok takip etmiyorum Murat Burç var gayet güzel kıyaslayarak önerilerde bulunuyor.
3. İntelin u işlemcili bir laptopunu alabilirsin pil performansıda iyi olur 8gb ram 512 ssd yeterli olur.Biraz araştırırsan güzel bir laptop bulabilirsin iyi fiyatlara.Bazen toplu satış yapan yerler oluyor çok yeni opmasada oradan 2. El bir laptopta alabilirsin bilgin olsun bayağı uyguna geliyor
s24fe
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-28-2024 02:58 PM in
Diğer
Ryzen 5 5500U işlemcili bir HP 255 G8 laptop kullanıyorum,Tavsiye ederim.
Çekirdek sayısı ve genel verimlilik olarak kendini kanıtlamış bir işlemci.Tavsiye ederim.
Çekirdek sayısı ve genel verimlilik olarak kendini kanıtlamış bir işlemci.Tavsiye ederim.