Original topic:

Sizde neler var merak ettim

(Topic created on: 08-11-2024 05:40 AM)
1229 Views
bendü
Active Level 8
Options
Diğer

PXL_20240807_164253270.jpg

Halil_97
Active Level 8
Diğer
S24 ultranın edge olmaması şahsımca tasarımı çok kaba bir hale getirmiş. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Okan09
Active Level 6
Diğer
Edge olmaması benim için daha iyi önce ki telefonlarda jelatin sorunu yaşıyordum yanlarından ya hava alıyor yada toz kaçıyordu umarım bu kasadan devam ederler.
bendü
Active Level 8
Diğer

Hocam valla ben çok anlamam telefonda gsi rom kullanıyorum one ui den daha sağlıklı çalışıyor android 15 denedim güzel duruyor yani

0 Likes
byrmclk05
Active Level 10
Diğer
Tasarım olarak kesinlikle premium değilmiş gibi. Yani s23 ultra ve diğer kavisli telefonlar çok daha klas bi görüntüye sahip. Ama kullanış açısından kesinlikle daha iyi düz ekran. Edge ekran kullanım alanını kısotlıyor.
0 Likes
Diğer
Galaxy buds 3 pro'dan memnun musunuz
0 Likes
Okan09
Active Level 6
Diğer
Düne kadar çok memnundum media markttan almıştım aradılar cihazlar toplanıyor diye iade ettim ay sonu 2.partiler gelecekmiş tekrar alacağım onun haricinde çok memnunum buds pro'dan sonra çok iyi geldi ses kalitesi kulağa oturması vs çok memnunum
Diğer
Sorunsuz olanların Sevkiyatları başlamış duyduğuma göre
0 Likes
Okan09
Active Level 6
Diğer
Evet siteden alanların kargolama süreçleri başlamış muhtemelen sonrasinda zincir mağazalara dağıtım yapilacak bana söylenen ay sonu gelecek dendi. Fiyat koruması sözü verildi olurda zam gelirse ben yine aldığım fiyattan alacağım
0 Likes
Diğer
https://ty.gl/u0hon50vzr
Hocam sence bu yeni versiyon mudur yoksa eski versiyon mudur , stokta varmış şu an
0 Likes
Okan09
Active Level 6
Diğer
Bu şekilde anlaşılmaz diye düşünüyorum aslında benim cihazda da sorun yoktu ilk gün kulak uçlarını çıkardım yırtılma olacak mı diye bir şey olmadı ses kalitesi mükemmeldi ancak aradiklarinda bataryalı ürün olduğu olduğu için lütfen geri verin dediler bir sorun var ki riske atmak istemediler diye düşündüm zaten 2 hafta kullandım kullandığım kar dedim şuan eskiyi kullanıyorum
0 Likes