Original topic:

Sizce 45W almaya değer mi? Deneyimleriniz nasıl?

(Topic created on: 4 weeks ago)
281 Views
yns24u
Expert Level 2
Options
Diğer
Şu anda elimde Samsung'un 25W'lık şarj adaptöründen var. Cihaz 45W destekliyor ancak bazı kullanıcıların bariz bir f.ark olmadığını söylediğini hatırlıyorum. 

Sizce 45W'lık şarj adaptörünü almaya değer mi? Alanların deneyimleri nasıl? 

Samsung'unki yerine güvenilir markalardan daha ucuza alternatifler var mı?

image

17 Comments
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Diğer
Spigen ve Mcdodo var altarnetif olarak ikisi de iyi markalar
srdrdmrl77
Expert Level 2
Diğer
Ben aldım oyun esnasında kullanıyorum. Direk şarj cihazı üzerinden by-pass ile oyun oynuyorum. Pile yük binmiyor
CanerS22Ultra
Active Level 3
Diğer
Bunun için bir fonksiyon mu var yoksa kendi olan birşeymi
Diğer
Özellik olarak açıyorsun
FurkanOrduTR
Active Level 7
Diğer
45w illaki farkeder. Benim tablet 45 tel 25 tablet telefonla kafa kafaya doluyor hatta bi tık hızlı gibi, ölçmedim. Spigenin 65 2 type c çıkışlı adaptörünü kullanıyorum samsung almaktan daha mantıklı bence. Aslında pcde kullanmak için 100w adaptör istiyordum ama çok aşırı pahalı geldilerdi.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bence gerek yok, çünkü çoğunlukla 25W ile aynı hızda şarj ediyor.
Diğer
Hayır alakası yok bende 45w ve 25w şarj aleti var. 45w şarj aleti hızlı dolduruyor
Anonymous
Not applicable
Diğer
Birebir aynı hızda doldurmuyor tabii ki; ama 25W ile 45W arasında da öyle aman aman büyük bir **bleep** yok, şarj hızı açısından.
Diğer
Evet almaya değer bende 45w şarj aleti kullanıyorum. 45w şarj aleti hızlı dolduruyor. Normal'de hiçbir sorun çıkarmaz. Yaz aylarında 45w şarj aletini kullanmıyorum, 25w şarj aletini kullanıyorum. Çünkü yaz ayında 45w şarj aletini kullanmak telefonun sıcaklığını daha da arttırır bu da telefona zarar demektir. Kış aylarında 45w şarj aletini kullanıyorum.