cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Siz olsaydınız s21 ultrayımı iphone 12 pro max ımı tercih edersinjz

(Topic created on: 04-24-2021 11:24 PM)
81 Views
Bilgecandede
Active Level 3
Options
Diğer

Siz olsaydınız s21 ultrayımı iphone 12 pro max ımı tercih edersinjz açıkçasi Ben bir telefona o kadar para verecek olsam iphone alırdım

35 Comments
xcxlxr
Active Level 7
Diğer
Kağıt üstünde bir sürü özelliği var. Harbi çık özelliği var ama çoğu kullanılabilir mi . Ya da telefonun kendisinde bir bütünlük var mıdır ? Telefonda hem google uygulamaları hem samsung uygulamaları var. Telefonlarda bir karmaşıklık var. Diyeceksin kardeşim sen de kullanmasını bil diyecek olabilirsiniz haklısınız aslında. Ama ne bileyim eskiden bu yeniliklere falan çok takardım. Şuan biraz daha telefonun kullanılabilirliğine bakıyorum. Bir de goodlock gibi çok güzel modları resmi olarak Türkiye de olmaması beni yine sinirlendiriyor. Samsung bunları düzeltse 3 telefon alsam hepsini samsung alırdım ama bunları düzeltse keşke.
0 Likes
Bilgecandede
Active Level 3
Diğer
İphone 13 tede zaten eleştirdikleri 120 hz 8k falan zaten gelecek ben iphone un mantığını anlıyorum diğerleri gibi olmak istemiyor biraz bekleyip herşeyin en iyisini yapmak istiyor ve mesela iphone 108 mp olmamasına rağmen daha iyi fotoğraf çekiyor mesela mi 11 ultrada baya büyük bir kamera var küçük kameraya rağmen iphone daha iyi fotoğraf çekiyor ama insanlar hala bunları anlamıyor google pixel i es geçerek söylüyorum android camiası kimsenin kullanmadığı özellikleri balon gibi şişiriyor ama iphone un şişirmediği özelliklerin yanında sönük kalıyorlar herkesin kullandığı gerekli özelliklere para harcamıyorlar insanları bıktırıyor. ve mesela iphone hariç çoğu telefonda bir sorun var

BAK SAMSUNG SON ZAMANLARDA GELIŞTİRSELERDE EXYNOS HALA ÇÖPLÜK, GÜNCELLEMELER YAVAŞ GELİYOR

XİAOMİ, ONEPLUS, OPPO GİBİLER DE BAYA BİR KRONIK SORUN VAR MESELA Mİ 11 68 DERECE OLUYORDU

HUAWEİ DE 10 DAKİKA 8K VİDEO ÇEKTİGİNDE ISINIP KENDİNİ KAPATIYORDU

İPHONE UN TEK RAKİBİ GOOGLE PİXEL ODA İPHONE KADAR İYİ DEĞİL AMA DİĞERLERİNDEN DAHA İYİ.

xcxlxr
Active Level 7
Diğer
İnsanlara apple iyi deyince çok yanlı düşünüyorsun diyorlar , apple fanboy diyorlar ama şuan Samsung kullanıyorum zaten. Olsam olsan samsung fanboyu olurum zaten 🤣. Asus ve samsung telefon kullanmış olan ben fazla özelliğin değil, özelliklerin bir uyun içinde ve tam randımanlı çalışmasını daha çok önemsiyorum. Mesela note 10 lite telefonumun ön kamerası 32 megapiksel. Ama çamur gibi çıkıyor. O yüzden benim için şu zamanda sonra 8k çekebilmesi vs önemli değil de, bir fotoğraf çektiğimde gerçekten o fotoğrafı beğenebiliyor muyum. Ya da oyun konusunda düşünelim , oyunda 120 hz değil de, 60 hz de sürekli akıcı oynayan, kısaca bana iyi deneyimi sürekli sunan bir telefonu tercih ederim.
ÆX51
Expert Level 5
Diğer
Galaxy s21 Ultra
Diğer
Normalde samsung fanıyımdır ama s21 serisi bende hayalkırıklığı uğrattı, apple iphone 12 serisi ile güzel işler çıkarmış o yüzden bu soruna iphone olarak cevap vermek istiyorum
sefa4433
Active Level 4
Diğer
Iphone tabikide
0 Likes