cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Siz olsaydınız s21 ultrayımı iphone 12 pro max ımı tercih edersinjz

(Topic created on: 04-24-2021 11:04 PM)
77 Views
Bilgecandede
Active Level 3
Options
Diğer

Siz olsaydınız s21 ultrayımı iphone 12 pro max ımı tercih edersinjz açıkçasi Ben bir telefona o kadar para verecek olsam iphone alırdım

Bilgecandede
Active Level 3
Diğer
iphone dada 5g var 120 hz de haklısın kapıştırma videolarında iphone daha iyi çıkıyor bence iphone un KAMERASI, HIZI, TASARIMI, İŞLEMCİSİ, SAMSUNG DAKİ GİBİ KRONİK SORUN DONMA SORUNLARININ OLMAMAMA MESELESİ, GARANTİ DESTEĞİ, İŞLETİM SİSTEMİ, SOSYAL MEDYA OPTİMİZASYONU DAHA İYİ
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Diğer
Hayir 5g yok iphone de 13 te gelmesi bekleniyor
Bilgecandede
Active Level 3
Diğer
Gir epeye bak
0 Likes
Diğer
S21 güzel değil sadece kamerası iyi oda 100x zoom yapabiliyor
Bilgecandede
Active Level 3
Diğer
Aynen oda ne işimize yarayacaksa sanki hep ay a bakıyoruz yada 8k video çekiyoruz
0 Likes
Diğer
Ayn bence o paraya cihaza verilmez tercihim ios olur çünkü ios da apk inmediği için virüs bulaşmıyor
0 Likes
Bilgecandede
Active Level 3
Diğer
Biraz zor ama oda yükleniyor merak etme ona rağmen yinede virüs bulaşmıyor 6s plus telefonuma panda helper ile bir sürü hileli oyun yükledim
0 Likes
Bilgecandede
Active Level 3
Diğer
Buna ek olarak 5 yıl güncelleme desteği ve 5 yıl sonra neredeyese aynı fiyat
ta satma meseleside var
0 Likes
Diğer
Kesinlik iphone 12 pro max çünkü daha iyi bende yakında ios cihazına geçmeye düşünüyorum
Bilgecandede
Active Level 3
Diğer
Bende mürekkep akması olan ve samsung un kullanıcı hatası dediği, kastığı kaç ay güncelleme vermediği a30s imi satıp üzerine biraz para koyup iphone 11 e geçmek istiyorum ama ben tab s6 lite dan bazı pdf lerin açılmaması dışında memmnunum yinede keşke ipad 8 alsaydım.