cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Siz olsaydınız s21 ultrayımı iphone 12 pro max ımı tercih edersinjz

(Topic created on: 04-24-2021 11:01 PM)
119 Views
Bilgecandede
Active Level 3
Options
Diğer

Siz olsaydınız s21 ultrayımı iphone 12 pro max ımı tercih edersinjz açıkçasi Ben bir telefona o kadar para verecek olsam iphone alırdım

Diğer
S6 lite güzel ben memnunum 2 gün gidiyor şarjı ama ios daha iyi ama diyorlarki ios yani epple İn yetkili servisi yok diyorlar bu doğrumu
Bilgecandede
Active Level 3
Diğer
Benim iphone 6s plus ım da hoparlör sorunu oldu+ şarj soketi çalışmıyordu fabrika hatası nedeni ile cihazı yenilediler
Diğer
Güzel işte
xcxlxr
Active Level 7
Diğer
İşte servis kalitesi dediğin budur. Şimdi bu kullanıcının sonraki 2 cihazı da iphone olur. Şirket daha fazla kar elde etmek istiyorsa müşteriyi kendisine böyle bağlayarak yapmalı. O yüzden çok satıyor işte.
Diğer
İphone 12 pro max alırdım stabilite ve güncelleme desteğiyle ayrıca servisiyle en iyi marka onlar
Bilgecandede
Active Level 3
Diğer
Aynen öyle
xcxlxr
Active Level 7
Diğer
Note 10 lite almadan önce s21 ultra derdim ama şuan güvenim kalmadı. Daha az özelliğe daha uzun süre dayanabilecek, teknik servisi beni mağdur etmeyecek o firmanın telefonunu tercih ederim.
Bilgecandede
Active Level 3
Diğer
Daha az özelliği yokki samsung tan daha fazla özelliği var
xcxlxr
Active Level 7
Diğer
Arkadaşlarımın telefonundan baktığım kadarıyla biliyorum maalesef bir de biraz araştırma yapmıştım ama telefonu kullanmadığım işin bilmiyorum. Öyleyse o zaman kesin iphone 12
0 Likes
xcxlxr
Active Level 7
Diğer
İsterse 120 hz , ya da kamerası 108 megapiksel olsun, kullanılabilecek ve hayatı kolaylaştıran özelliklerin olmasıyla iphone daha önde. Öncelikle hiç kullanmayacağım bir sürü uygulamanın ön yüklü oluşu ve bunları kaldıramam 1 eksi, ikincisi güncelleme konusunda ne zaman güncellemenin geleceği belli olmaması, üçüncüsü her ülkeye eş zamanlı güncelleme inin gelişi ve ülkeden ülkeye telefonlar arası neredeyse hiçbir farkın olmayışı, uygulamaların türkçeyi desteklemesi ( bixby nin hala yok) beni 120 hz olmasa bile iphone aldırmaya yönlendiriyor. Kaç defa söylüyoruz şunu bunu yapın ama biz neyiz ki sadece bir müşteri işte o kadar. O yüzden ben ne desem boş zaten.😅