cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Servis

(Topic created on: 02-08-2025 04:15 PM)
176 Views
Ramazan-Galaxy-A73
Active Level 6
Options
Diğer

image

image

Adanada 2 adet samsung yetkili servis bunları deneyimleyen varsa. Deneyimini paylaşablilirmi. Ona göre cihazımı yüksek pil tüketiminden dolayı servise götüreceğim.
18 Comments
enesmert
Active Level 7
Diğer
Ben reşatbeydeki servisi kullandım çok ilgili ve alakalıydı. Ve işimi çok hızlı bir şekilde hallettiler hala sorun yaşamıyorum. Ama tabi şuan nasıl bilmiyorum onu da belirteyim ben 2023 te kullandım
Diğer
Eyvallah reis sağol ama bunların biri cemalpaşa diğeride yenibaraj mahallesinde diyor senin dediğin hangisi oluyor
enesmert
Active Level 7
Diğer
Kusura bakma yeni gördüm. 63008 sokaktaki olan gittiğim
0 Likes
Diğer
Eyvallah reis destek bilişim senin dediğin
Elomelo
Active Level 8
Diğer
Destek bilişimden çok çok memnunum. İki kere mersinden günübirlik gidip sorunlarımı hallettim. Çok ilgili ve güler yüzlüler 😊
Diğer
Ne tür bir işlem yapmıştınız acaba mahsuru yoksa
Elomelo
Active Level 8
Diğer
Saatimden görüşme yaparken ses karşı tarafa kötü gidiyordu ve hoparlörden cızırtılı geliyordu. Garantisi de bitmek üzereyken her sıkıntıyı söyleyip verdim. Kasa ve ekran dışında her şeyi değiştirdiler. Tabletimin de aynı şekilde garantisi bitmeye yakın ekranı bayaryası ve kalem ucu değişti. Bir de telefonda kronik bir yazılım hatası vardı yazılım atıldı ama düzelmedi
Diğer
Bendede A73 var pili 1.5 haftadır normalden daha hızlı bitmeye başladı . Aynı sizin durumunuz gibi Garantisinin bitmesine 9 gün kaldı. O yüzden götürmeyi düşünüyorum. Googledaki yorumlara baktığımda her iki taraf içinde olumsuz ve olumlu yorumları gördüm. Hangisine gitmem gerektiği konusunda emin olamadım
Elomelo
Active Level 8
Diğer
Ben buraya sormuştum burdan da destek dedikleri için desteğe gitmiştim. Memnun kalınca ve diğeri de benim güzergahıma ters olunca diğerine hiç bakmadım. Tamir süresi şubede parça olup olmamasına göre değişiyor ama parça olmasa bile çok kısa sürede geliyor. Bir an önce götürmenizi öneririm :)
0 Likes