cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Selamünaleyküm herkese. Samsung cihazları daha pahalıya satıyor sebebi nedir?

(Topic created on: 07-28-2023 07:20 PM)
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

image

image

image

Hepsi burada sitede Samsung cihazları biraz daha ucuza satılıyor Ama şu iki model telefonu örnek olarak gösteriyorum resimde Samsung daha pahalıya satarken Hepsiburada daha ucuza satıyor bunun sebebi nedir Niye Samsung daha pahalıya veriyor. Fotoğrafın birisi Hepsiburada internet sitesinden ekran görüntüsü çekilmiştir diğeri de Samsung Shop uygulamasından ekran görüntüsü alınmıştır.

3 Comments
BurakTunç
Expert Level 4
Diğer
Daha önceden aynı soruyu Apple ürünleri neden Amazon'da daha ucuz diye YouTube'da görmüştüm, herhalde aynı mantıktır. Uzun zaman önce izlemiştim tam emin değilim ama hatırladığım kadarıyla ürünü daha büyük kitlelere ulaştırmak veya asıl kârı aksesuarlardan kazanmak.
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Merhaba kardeşim,

Çünkü mağaza parası vermiyorlar örneğin

Samsung mağazası veya media market gibi platformlarda fiyatlar pahalı olur mağaza parası olduğu için

Hepsiburada da satan birisi ise mağaza parasını vermiyor yani ;

Bir nevi birisi vergi veriyor diğer taraf o vergiyi vermiyor gibi düşünebilir bu sebeple daha ucuza satılıyor

Şimdi öğrenciler için vergi indirimi gerçekleştiğinde Samsungtaki fiyatı kaçsa o fiyattan düşecek
Diğer
A53 de pahalı a73 de keşke vedat a34 alsaydı neden a54 aldı valla o kadar üzüldüm