cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsungdan xiaomi

(Topic created on: 08-05-2024 11:43 PM)
736 Views
yusufs23tabs9feplus
Active Level 10
Options
Diğer
Merhaba s23 256gb sahibiyim 2aylık bir cihaz sizce satıp xiaomi 13tpro mu almalıyım almadığıma biraz üzülmedim değil açıkçası 13t ile kıyaslanınca s23 daha iyi ve bende 13t biliyordum 13t pro olduğunu bilmiyordum o yüzden kıyaslayamadım ve bunu aldım şimdi kıyaslandığımda pişman olmadım değil her neyse dostlar dediğim gibi s23 256 dan mi 13tpro geçilir mi geçilirse neden geçilmezse neden söylerseniz sevinirim

6 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Her markanin kendince iyi olduğu bir nokta var Xiaomi hızlı şarj da iyi mesela

View solution in context

Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Bende de var şahsen ben memnunum ama elbette kişiye göre değişir

View solution in context

Solution
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
Reklam en ciddi sorunu bence

View solution in context

0 Likes
Solution
Fecr-iSadık
Active Level 9
Diğer
Dostum brn 13 t ye 1 gün dayanabildim. Tamam donanım iyi biraz ama arayüz kullanımı zor. Alışman zaman alır. 13 T pro nün malzeme kalitesi seni üzer net söylüyorum. Google in uygulamalarını sevmeyen birisiysen gıcık olman garanti. Sen bilirsin ama üste bir de para vererek geçmek seni üzebilir. Xiaomi artık f/p da feri kaldı.

View solution in context

Solution
thgnd
Active Level 7
Diğer
5 yıl Xiaomi kullandım tamam amiral gemisi kullandım diye uzunca yıllar kullanıldı yenincikan orta seviyeler kadar performans verdi. Ama yazılım cidden sorunluydu son güncellemeyi Çin'e verdiler globale vermediler. Telefondaki yüklü sürümde baya rahatsızhatsiz edici hatalar var düzeltmeye bile tenezzül etmediler. Kullandığım yıllarda aylarca cihazın pil yüzdesi olmadan kullandım güncellemeyle bozmuslardi. yenilik geliyordu arayüz ios + android pratikliğini çok iyi birleştiriyor ama bu her güncelleme de bu sefer bişey oldu mu diye guncelliyordum. Cidden Samsung'un arayüzü baya stabil o konuda sevmediğim yanları Samsung'un klavyesi kötü 3 parmak SS alma yok. Şarj bizi cok önemli görmüyorum hızlı dolup hızlı boşaltip günde 2 defa şarj edip ömründen daha hızli götürmek mi yavaş edip günü çıkarıp uzun süre stabil kullanmak mi

View solution in context

Solution
Fecr-iSadık
Active Level 9
Diğer
S23 amiral gemisi dostum. 28 bine amiral gemisi bulduysan öp başına koy. Ben de Ramazan-Şerif de 28 K ya aldım. O zamanlar Xiaomi 13 46 k idi.25 k ya **bleep** kasa 13 T veriyor Xiaomi.

View solution in context

58 Comments
GalaxyAI
Active Level 5
Diğer
Samsung candır bırakma derim😉
0 Likes
Şevşev
Active Level 1
Diğer
Cok objektif bir cevap oldu xp
GalaxyAI
Active Level 5
Diğer
Xiaomi sıkıntılı telefon kullandım pişmanlık yani ben İPhone almıyom samsung alıyom
Diğer
Ama xiaominin hangi telefonu girişse normal mesela ama gidip xiaomi 14 kullandıktan sonra pişman kaldıysan nedenini merak ederim
GalaxyAI
Active Level 5
Diğer
İşletim sistemi bi süre sonra sıkıntı
Diğer
Mesela 13tpro işlemcisi mediatek9200+ bu işlemci çok güçlü işletim sistemi uzun bir süre akıcı olur zaten android 17ye kadar güncelleme alacak o zamana dek de akıcı olur bence ama reklam sıkıntı
Şevşev
Active Level 1
Diğer
Xiaomi kalitesi uzerine kalite tanımam
Tolgaa94
Expert Level 5
Diğer
👍👍
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Diğer