cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsungdan xiaomi

(Topic created on: 08-05-2024 11:58 PM)
100 Views
yusufs23tabs9feplus
Active Level 10
Options
Diğer
Merhaba s23 256gb sahibiyim 2aylık bir cihaz sizce satıp xiaomi 13tpro mu almalıyım almadığıma biraz üzülmedim değil açıkçası 13t ile kıyaslanınca s23 daha iyi ve bende 13t biliyordum 13t pro olduğunu bilmiyordum o yüzden kıyaslayamadım ve bunu aldım şimdi kıyaslandığımda pişman olmadım değil her neyse dostlar dediğim gibi s23 256 dan mi 13tpro geçilir mi geçilirse neden geçilmezse neden söylerseniz sevinirim
58 Comments
GalaxyAI
Active Level 5
Diğer
Yok galiba ama öyle bi telefon yapmışlar ki telefon kendi kafasına göre bişeyler yapıyo
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Engellenebiliyor
Solution
Fecr-iSadık
Active Level 9
Diğer
Dostum brn 13 t ye 1 gün dayanabildim. Tamam donanım iyi biraz ama arayüz kullanımı zor. Alışman zaman alır. 13 T pro nün malzeme kalitesi seni üzer net söylüyorum. Google in uygulamalarını sevmeyen birisiysen gıcık olman garanti. Sen bilirsin ama üste bir de para vererek geçmek seni üzebilir. Xiaomi artık f/p da feri kaldı.
Diğer
Eskisi gibi değil evet ama bence hâlâ f/p şahsen s23 256 28 bin aldım 2 ay önce ve bence hak ettiği fiyat 25 26
Solution
Fecr-iSadık
Active Level 9
Diğer
S23 amiral gemisi dostum. 28 bine amiral gemisi bulduysan öp başına koy. Ben de Ramazan-Şerif de 28 K ya aldım. O zamanlar Xiaomi 13 46 k idi.25 k ya **bleep** kasa 13 T veriyor Xiaomi.
Diğer
Teşekkürler görüşünüz için
Fecr-iSadık
Active Level 9
Diğer
Ne demek her zaman
VedatA545G
Expert Level 4
Diğer
S serisi de ciddi ciddi sorunlar var adamlar 70k ya telefon alıyorlar ama yine sorunlar var bu sorunlar asla bitmeyecek
Anonymous
Not applicable
Diğer
Aynen öyle kesinlikle katılıyorum sana
0 Likes
Fecr-iSadık
Active Level 9
Diğer
70 K lik telefon konuşmuyoruz ama. O seviye de ben de Xiaomi yi tercih ederim. Su var ki ben o parayı vermem ama verirsem Android almam.
0 Likes