Original topic:

Samsung wallet gelmiş ama gelmese de olur muş

(Topic created on: 03-06-2026 11:55 PM)
511 Views
545481
Active Level 8
Options
Diğer

(Biraz daha önceden gelmiş olabilir ben yeni farkettim )

Türkiye'de maalesef Apple Pay, Google Pay veya Samsung Pay yok. Son zamanlarda S Wallet var ama o da kararsız çalışıyor, kasada rezil ediyor, stabil değil. Bazı banka uygulamalarının akıllı saat ve nfc desteği var işbank vs ama o da stabil değil bir kere okuttum okuöadı zannedip 3 kere okuttum 3 kere para çekmiş... neyse

Bugün saat ayarlarını kurcalarken Wearable uygulamasında Samsung Wallet'a rastladım. Artık hem saate hem telefona yüklenebiliyor fakat amacını anlamadım. Samsung hesabımızdaki şifreleri gösteriyor ve gizli bilgilerimizi gösteriyor, samsung pass için eklediğimiz kartlar vs var. ama tabii ki de ödeme yapılamıyor. Uygulama içinde S Wallet seçeneği var. Para yüklediğinizde yine QR ile ödeme yapılıyor ama zaten bu S Wallet'ın kendi içinden yapılıyordu. Türkiye'de neden kullanıma açıldı acaba? Bankalarla anlaşma mı sağlanacak? Bu olursa çok güzel olur...

Saate de yükledim. Uygulama açılınca kart ekle seçeneği var, direkt telefona yönlendiriyor ama telefondan kart değil, aşağıda gördüğünüz üyelik, kupon ve seyahat biletleri ekleniyor. Ödeme amacıyla kart eklenemiyor. Ödeme seçenekleri ne zaman gelecek?

1.5 milyar nüfuslu Hindistan'da bile var, biz neden ayarlayamıyoruz bu işi? Amerika'da otobüs biniş kartları, tren ve uçak biletleri, üyelik kartları bu uygulamadan görüntülenebiliyor ve ödeniyor. 2026'da biz kartla uğraşırken adamlar cüzdan taşımıyor, uçağa otobüse saatlerini göstererek biniyor ve ödeme yapıyorlar.
(2016 DA ARABİSTANDAN ALDIĞIMIZ J7 PRİME DA AŞAĞIDAKİ VİDEODA BULUNAN SAMSUNG WALLET VARDI VE KART EKLENİYORDU 2026 DAYIZ TÜRKİYEDE HALA YOK) Şu işi getirin artık, bir hevesle açtım uygulamayı sonuç yine hüsran...

Ana ekranda en aşağıdan yukarıya çektiğinizde böyle bir şey geliyor ama sadece geliyor...🤢

image

image
Kart eklemek için basıldığında

image
Telefonda buraya yönlendiriyor kart eklenemiyor

...
16 Comments
Diğer
Maalesef mevcut iktidarın sorunu stripe, paypal dünya çapında kullanılan diğer popüler ödeme yöntemlerinin olmaması çok sıkıntı gerçekten.
545481
Active Level 8
Diğer
Heh bak onları eklemeyi unuttum paypal da yok doğru ne desek boş ya
Diğer
Akbankı tavsiye ederim ama hocam saat ile ödemede akbank kullanıyorum hiç sorun çıkarmadı.
545481
Active Level 8
Diğer
Hocam bir o yok heralde ya 😄1772831629319.jpg
0 Likes
ens07
Expert Level 5
Diğer
maaşallah hocam😅
545481
Active Level 8
Diğer
😅 eyvallah hocam
ens07
Expert Level 5
Diğer
💜
Diğer
Gerçekten bir akbank yok bahahahahahsba ama iş bankasına güzel diyorlar kullanmadım hiç ama akbank ve iş bankası mobil bankacılıkta gerçekten 1 numara ben çok araştırıp ING den geçtim akbanka üzmedi şuana kadar tavsiye ederim
545481
Active Level 8
Diğer
Hocam isyanımı anladınız mı şimdi kskdlsösl genelde qr ile ödüyorum gir çık gir çık hangisinde para var limit var karışıyo ah şu pay ler gelse de rahatlasam valla