cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung'un 6 Yıl Android Güncellemesi Alacak Telefonları Belli Oldu

(Topic created on: 03-19-2025 10:24 AM)
473 Views
Baran3472
Active Level 7
Options
Diğer

Samsung, altı yıl boyunca Android ve güvenlik güncellemesi alacak giriş ve orta seviye telefonların listesini açıkladı. Buna göre Galaxy A serisinden A16, A16 5G, A26 5G, A36 5G ve A56 5G modelleri Galaxy M16'yla birlikte altı yıl boyunca şirket tarafından desteklenecek.

• Galaxy A56 5G
  • Galaxy A36 5G
  • Galaxy A26 5G
  • Galaxy A16
  • Galaxy A16 5G
  • Galaxy M16 5G
Diğer modeller hakkında bi fikrim yok ben bile kendi cihazım a24 için araştırma yapmadım genel olarak bildiğim ve öğrendiğim haberleri yayınlıyorum.
22 Comments
ienes
Expert Level 5
Diğer
Giriş orta segmente 6 yıl vermeleri saçma olmus , note 20 ultra 4 yıl aldı
Baran3472
Active Level 7
Diğer
Samsung da Apple gibi yılda sadece 4 model çıkarsa dediğin doğru ama S serisi 3 modelle geliyor A serisi var M serisi var bu kadar model çıkarmak hepsine optimizasyon gibi işlemler falan derken yeni teknoloji ile çoğunda aynı parçaları kullanarak düşük orta üst farketmeksizin uzun süre güncelleme sözü verebiliyor buda bi yandan iyi ama sen de xda gibi github gibi sitelerden güncellemen kesilirse rom atarak güncel bir şekilde kullanabilirsin mesala uğraşmak istemezsende yeni bi modele geçiş yapabilirsin
Alickk
Expert Level 5
Diğer
Bu Çoğu Kişiyi Samsung'a Çekebilir Başka Firma Yok Bu Segmentde Bu Kadar Güncelleme Desteği Sunan
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
A16 Bu güncellemelere ne kadar dayanabilir ki?( A24, Android 17 ve One ui 9a kadar güncelleme alıcak bu arada. Bakmadım demişsinizde😊)
Baran3472
Active Level 7
Diğer
Android 15 e geçeceğiz 16 da olur 17 de yetmemeye başlar tahmini 18 de zor gibi duruyor ya teknoloji çok hızlı ilerliyor
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
Hocam optimize olursa 17 18ide atlatır tahminen. ama 19 20leri göremez muhtemelen
Baran3472
Active Level 7
Diğer
Ben şahsen kendi telefonum için 6 sene için hesap yapsam 4 sene android verse 18 almam lazım 3 sene verecekse saçmalık yani 3 tane güncelleme az yani bi değişik olaylar ya
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
Hocam A24 Android 13 ile başladı. 4 sene alması 17e denk gelir.
Baran3472
Active Level 7
Diğer
Hocam ben aldığımdan beri 14 var 0 aldım bide kutudan 14 geldi bana