cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung tek rakip olan firma

(Topic created on: 3 weeks ago)
179 Views
ben006
Expert Level 5
Options
Diğer

İos 18 geri cekti ve kurtarma isleme bile yanıt vermiyor 

Not ben iste diyorum akılı telefon insan yapımı diye ama bazı kulanıcılar markayı baska seye cekiyolar kusursuz hatasız firma diye 
Apple’ın yeni işletim sistemi iPadOS 18, geçtiğimiz günlerde tüm kullanıcılar için erişime açıldı. Ancak bazı M4 çipli iPad Pro modellerinde beklenmedik soruna neden olduğu ve tableti kullanılamaz hale getirdiği belirtildi. Bunun üzerine güncelleme, yayınlandıktan iki gün sonra geri çekildi.

iPadOS 18, M4 iPad Pro’ları bozduğu için geri çekildi

Sorun, iPadOS 18’i yükleyen bazı kullanıcıların tabletlerinin açılmadığını bildirmesiyle başladı. Ayrıca şarj veya Kurtarma Modu gibi işlemlere de yanıt vermediği ortaya çıktı. Güncellemenin, bazı iPad Pro M4’ün kilitlenmesine yol açtığı aktarıld

15 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Diğer
Şu bir gerçek ki ios bir güncelleme getirdiğinde telefonda ciddi sorunlar olabiliyor. Ama samsung bu durumda sadece birkaç hata bug pil optimizasyonu vb. sorunları oluyor. Yinede samsung neden geç güncelleme veriyor diyorlar zaten cevap aslında belli. İos bir güncelleme verir sıra sıra hataları çözmek için güncelleme yollarlar. İos 18.1 daha sonra 18.6 bu böyle hep devam eder.
ben006
Expert Level 5
Diğer
Surda goz ten kacan bir durum var akılı telefon bz hersey insan yapımı oldugunu hatasız stabil kusursuz denilmesi bendeki 13 te cok fazla ısınmaya basladı 2 gundur bu yqptıgım guncellemeden bryri
Diğer
Katılıyorum 😀
Diğer
Ssmsungda aynı her yerı hata o yuzden yapmıyorum 5.1 devam
0 Likes
Diğer
😂6.1 özellikleri varken niye 5.1 de kalırsın ki
0 Likes
Diğer
Ne gıbı mesela senın 6.1 yapıp benım 5.1 le yapadığım ne var hayatı bir farkk varmı yapay zeka deme sakın türkçe bile değiil
0 Likes
Diğer
😂
0 Likes
Diğer
🤣🤣
0 Likes
Diğer
🤣
0 Likes