Original topic:

Samsung tarafsız eleştri

(Topic created on: 06-25-2024 09:14 PM)
602 Views
Ender385
Active Level 6
Options
Diğer
Samsung ne kadar güzel telefonlar üretsede baya bi olumsuz yönleri var
1- a serisi:
A serisi telefonlarda fazla gelişmemiş işlemciler, kötü kasa tasarımları ve büyük bezeller var, bunlar çok kolay düzeltilcek ve fazla maliyetli olmayan sorunlar. Kamerası da kötü, güneş altında aşırı kalitesiz video, düzgün kodlanamayan fotoğraflar ve sahte kamera çıkışları yada 2. Kamera olarak derinlik kamerası
2- güncelleme:
Mesela s serisinin telefonlarında çok güçlü işlemciler var, mesela s10, bu telefondaki işlemci yeni telefonlardan daha güçlü fakat fazla güncelleme almadı. Saçma olan ise fazla güclü olmayan a serisi telefonların one ui 6.0 alması cidden saçma
3-üretim:
Samsungun önceden ürettiği aşırı güzel ürünleri var fakat şimdi üretmiyorlar. Mesela samsungun laptopları (hala üretiliyorlu bilmiyom fakat tr de yenileri yok) üretilmeye devam edilse tutulcak bi ürün olur. 360⁰ kameraları şimdi üretilse yararlı olur, fakat biraz daha küçütülse çok kullanışlı olur, hatırladığım kadarıyla bu küçük olan güvenlik kameraları gibi büyüklükteydi. Vr gözlükler üretilse cidden asırı iyi olurdu. Telefonu gözlüğün içindeki kablo girisine taksak, otomatikmen vr moduna geçse ve 2 tane de kumandası olsa aşırı eğlenceli olurdu ve meta vr gözlüğe taş çıkarırdı. Fotoğraf kameralarıda üretilse iyi olur. 2013 yıllarında babam 1 tane samsung fotoğraf makinesi almıştı, 2017 yılına kadar kullandık, ondan sonra suya düştü bozuldu. Makine cidden çok iyi fotoğraflar çekiyordu ve amoled ekranı vardı, cidden aşırı iyidi. Şimdide çıksaydı yenileri, cidden çok iyi olurdu.
4- işletim sistemi:
Bundan eminimki önceden samsung kendi işletim sistemini kursaydı kesinlikle daha çok alınırdı ve daha güzel olurdu. Böylece güzel bir markanın kendi işletim sistemi olması ios gibi ikonik bir işletim sistemi olurdu.

Diyeceklerim bu kadardı dediklerime ekleme yapmak isteyenler kesinlikle yazsın
12 Comments
axeno
Expert Level 5
Diğer
2. Sarıs politikası sen olsan sende güncelleme vermezsin

3. Daha iyi laptoplar üretiliyor ama trde yok nedense🤡

Vr zaten ilerde gelir Apple vision tarzı

4. Evet ama android ile en cok anlasma yapan Samsung belki ondan yapmadı onu bilemem

Geri kalan eleştiriler bencede eleştirilmeli. Keske Samsung cevaplasa tr yetkilileri
Ender385
Active Level 6
Diğer
Laptoplar trde olsa cidden aşırı iyi olurdu, kesinlikle alırdım
0 Likes
axeno
Expert Level 5
Diğer
Yani evet macbook rakibi daha ucuz ama işlemci verimi hala yakın değil M işlemcilere

Uyku modu süreçlerinde m2 pro 0 kayıp verirken x elite %3 kayıp vermiş sarj olarak ama samsung değil snapdragonsorunu.
0 Likes
Ender385
Active Level 6
Diğer
X elite kullanmaları cidden saçma olmuş, ben olsam intelin yeni seri işlemcilerini kullanırım
0 Likes
axeno
Expert Level 5
Diğer
Amaç verimli ve windowsun ai olayı için onu kullanmak zorunda kaldılar

İntel olsa bencede daha iyi olurdu ama batarya ve verimlilik İcin falan x elite
0 Likes
Ender385
Active Level 6
Diğer
Ya da telefonlardaki gibi laptoplara da exynos işlemci üretsinler
0 Likes
haklisin
Active Level 10
Diğer
Samsung kendi işletim sistemini yapmasını bende istiyorum.
0 Likes
Ender385
Active Level 6
Diğer
Bence yaparlar
haklisin
Active Level 10
Diğer
İnşallah.
0 Likes