cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

📱Samsung, "Ultra" Segmentini, Katlanabilir Seriye Taşımaya Hazırlanıyor!

(Topic created on: 06-04-2025 09:08 AM)
225 Views
sepyadam
Active Level 3
Options
Diğer
04 Haziran 2025 09:00 | @sepyadam Members içeriği.
image
Görsel kaynak: log.com.tr

Samsung, bugün yaptığı beklenmedik bir açıklamayla Galaxy Z Fold 7 Ultra için ilk resmi adımı attı dostlar. Katlanabilir telefon dünyasında yeni bir dönemin habercisi olan bu duyuru, teknoloji severleri şimdiden heyecanlandırdı.
Yeni cihazın, temmuz ayında tanıtılması beklenen Galaxy Z Fold 7 ve Galaxy Z Flip 7 ile birlikte duyurulması, Galaxy Z serisini üç ana modele çıkartabilir. Özellikle Galaxy Z Flip 7 tarafında, Samsung’un kendi geliştirdiği Exynos 2500 işlemcisinin Kore pazarında kullanılacağı, diğer ülkelerde ise Snapdragon 8 Gen 3 ile geleceği konuşuluyor. Snapdragon tercihi, performans farkı nedeniyle kullanıcılar tarafından daha olumlu karşılanıyor.

Flip 7’nin tasarımı da netleşmeye başladı.Yeni modelde, arka kameraların ekranın içine gömülü olduğu daha kompakt bir yapı bekleniyor. Geçtiğimiz yılki Flip 6 modeli 6,7 inç iç ekran, 3,4 inç dış ekran ve 50 MP ana kamera gibi dikkat çeken özellikler taşıyordu.

Fold 6 tarafında isebüyük iç ekran,gelişmiş kamera sistemi ve güçlü donanım dikkat çekiyor. Yeni tanıtılacak “Ultra” modelle birlikte bu segmentte rekabetin daha da kızışması bekleniyor.

Ek bilgilendirme: 
Haber çeşitli kaynaklar ve resmi Samsung duyuruları takip edilerek, tarafımca (sepyadam) yeniden Members'a özel olarak oluşturulmuştur. Vakit ayırıp okuduğunuz için teşekkürler.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
XASQUEL
Expert Level 5
Diğer
Elinize sağlık hocam 😊

View solution in context

9 Comments
Solution
XASQUEL
Expert Level 5
Diğer
Elinize sağlık hocam 😊
sepyadam
Active Level 3
Diğer
Teşekkür ederim 🙏🏻😊
Siberizm
Expert Level 5
Diğer
Buyuk hata olur. Hem maliyet artar bu da fiyat artışına neden olur. Hemde zaten varolan Z serisini geri plana atar. Ultra isminin bilindik hiçbir yanı kalmaz. Bu inovasyon ters teper
sepyadam
Active Level 3
Diğer
Z serilerini yeterince parlatamadı zaten, katılıyorum.
0 Likes
GLX120
Expert Level 2
Diğer
Hocam ek bilgilendirme kısmı boş(beyaz) olarak gözüküyor bir de sizce s25 fe modeli çıkar mı?
sepyadam
Active Level 3
Diğer
Allah Allah, bende gözüküyor ama yeniden düzenleyeyim teşekkürler haber verdiğin için. S25 FE , Eylül, Ekim gibi çıkabilir. Net birşey söyleyemiyorum şuan. 🙏1749026590948.jpg
GLX120
Expert Level 2
Diğer
Teşekkürler şimdi düzeldi sanırım ben beyaz tema kullandığım için oldu. 🙏
sepyadam
Active Level 3
Diğer
Evet muhtemelen. 😊 Mutlu, huzurlu günler dilerim.
GLX120
Expert Level 2
Diğer
Ben de🙏