cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung powerbank şişme sorunu

(Topic created on: 03-19-2024 01:27 PM)
231 Views
MaVi9
Active Level 3
Options
Diğer
EB-P1100C 10.000 Fast Charce olan powerbankimin giriş başlık kısmı yerinden çıkmaya başladı. 1 veya 2 mm kadar.

image
Hafif baskı uygularken oynama var ile yok arası ilk defa alan biri **bleep** edemez ama kasa metal olduğu için pil şişme durumu tepeden de belirmeye başlamış olabilir mi? Yaşayan var mı bu durumu? Darbeyle çıkmış olabilir mi?

image
Milimetrelik çıkıntı.

image
Alt kısım sabit üst kısım da bu şekildeydi eskiden.

Bu durum pil şişliği için mi yoksa zamanla alınan darbelerden mi oldu emin olamıyorum.
Herhangi bir düşürme veya çarpma söz konusu da değil.
2020den beri sorunsuz kullanıyorum şarj etme sorunu yaşamadım.
Sadece eskisi kadar çok depolayamadığını düşünüyorum, gerçi telefonum da eskidigi için olabilir bu verimsizlik.
Powerbank garantisi bittiği için ne yapacağımı bilemiyorum.
Yetkili şubeye götürüp kontrol ettirme şansım var mı?
Patlama riskini göze alamam 10.000lik bir pilin gücünü siz hayal edin.
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
4 yıl olmuş pil şişmiş olabilir yine de bir yetkili servise gösterin bence de
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
Servise götür hocam batarya bu şakaya gelmez ayrıca herhangi bir derbeye maruz kaldı mı powerbankler genelde bu yüzden şişiyor
MaVi9
Active Level 3
Diğer
sağolun arkadaşlar bugün götüreceğim, zaten tamir masrafı çok yüksek olur diye düşünüyorum teslim ederim bırakırım orada sanırım. Çünkü 2020de 120 liraya aldım bugün 1000-1400 lira olmuş...
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
Tamirle uğraşma bencede hocam kullanıcı hatası derse para isterse boşver 4 senelik ürün gider yenisini alırsın
MaVi9
Active Level 3
Diğer
katılıyorum zaten bunların ömrü 2 yıl hadi 3 olsun zorladık 4 yaptık ama 10 yıllık powerbank de var evde sorunsuz çalışan işte şans tamamen pil türü kasa yapısı çok etkiliyor.
Şimdiye kadar kullandığım en iyi powerbank buydu. Şarj hızı, doldurma sayısı, çantaya, cebe, cekete her şeye sığışı, estetik duruşu, gövdesi aşırı sağlam yapılmış. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim bu ürün samsungun bütün markaları geçtiği bir ürün benim gözümde.
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
Aynen tamamen şans işi hayırlısı olsun inşallah ücretsiz değişim yaparlar ama garanti süresi filan bitmiş pek sanmıyorum o yüzden umarım daha iyisini bulursun hocam
MaVi9
Active Level 3
Diğer
sağol umarım bulurum çünkü bugun 1300 tl yani 40 usd vermek çok koyuyor çünkü ben bunu maksimum 130tlden 18.5 usd ile almıştım hani insana ağır geliyor artık bazı şeyler:D
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Diğer
Valla diyecek söz bulamadım ciddi anlamda koydu
DENỊZ
Expert Level 5
Diğer
Servise gidin. Ama Garantisi bittiğinden birşey yapamazlar kardeşim.😊