cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung'la Ortaklığı Bulunan Firmadan Şaşırtan Sözler...

(Topic created on: 07-09-2024 03:44 PM)
141 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Diğer

image

Dostlar biliyorsunuz ki Samsung'un birçok firmayla devam eden anlaşması var. Bu firmalar ile bazı büyük projeler geliştirilebiliyor. 

Öyle ki şu anda 2 dünya teknoloji devinin ortaklığı buna dahil. Samsung ve Microsoft. Evet bilmeyenler için Samsung geçtiğiniz yıllarda Microsoft ile anlaşmaya vardı.

Cihazlarımızda birçok Microsoft ürününün yüklü gelme sebebi de bu.

Ancak Microsoft, Samsung'la ortaklığı devam ederken " Android'den iPhone'a geçin " sözlerini kullandı.

Microsoft, ofislerinde Android yerine iPhone kullanılmasını istiyormuş. Nedeni jse Çin'deki veri ihlalleri. Şimdilik sadece Çin'de geçerli olsa da diğer ülkelere de sıçrayacak gibi görünüyor.

Neden mi bu haberi paylaştım? Samsung bu açıklamadan sonra Microsoft ile ortaklığında feshe gidebilir.
11 Comments
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Samsung Knox ile bence yeteri kadar güvenli. Microsoft ortaklığı bitirmek istiyor galiba
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Sanmıyorum Microsoft bu ortaklıktan temiz para kırdı hocam
Solution
turann1
Active Level 5
Diğer
Apple bilgisayar konusunda işletim sistemi konusunda en büyük rakibi apple böyle bir ortaklığa girmez. Microsoft bilgisayara talebin azalmasıyla akıllı telefonlara hakim olmaya çalışıyor bunu nokiayla vs denedi apple in bunu çok iyi bildiğinden eminim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Apple ile ortaklığa gitmesi olası değil. Ancak bu hareketi ortaklığı feshedebilir
Solution
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
Yanlış hatırlamıyorsam Çin'de Play Store yok diye veya kullandıracakları authenticator uygulamasına Çin'de güvenli bir şekilde erişemedikleri içindi.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Apple'a geçince de Authenticator için bir kapı aralanmayacak. Çinin kuralları her yerde aynı
Solution
Enraged
Active Level 7
Diğer
Microsoft büyük karışıklık yaratacak gibi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Kesinlikle.... Microsoft Apple gibi dik başlı
0 Likes
Solution
Diğer
Microsoftun suface duo su da android niye kendilerinkilerini kullanımıyorlar?

Ve evet antlaşma bitsin samsung cloud galariyi istiyoruz!