cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung,kullanıcılara cihazlarını kendi başlarına nasıl onaracaklarını öğretecek

(Topic created on: 04-01-2022 09:29 PM)
155 Views
RecepF
Expert Level 5
Options
Diğer

Güney Koreli üretici, iFixit ile birlikte, herhangi bir kullanıcının Galaxy cihazlarını bağımsız olarak onarabileceği yeni bir program başlattı.

Ortaklığın bir parçası olarak Samsung , kullanıcılara orijinal parçalar, aletler ve onarım kılavuzları sağlayacak . Apple, 2021'de benzer bir program duyurdu: Bu yılın sonuna kadar müşterilerinin, cihazı kendi kendine onarımı için şirketten parça ve kılavuz satın alabilmesi bekleniyor. Lansmanda, program iPhone 12 ve iPhone 13 ile sınırlı olacak. Samsung'un durumunda, özel onarım projesi ilk olarak Galaxy S20, Galaxy S21 ve Galaxy Tab S7 Plus cihazlarını içerecek. Adım adım kılavuzlarla müşteriler ekranı, arka camı ve şarj bağlantı noktalarını kendileri değiştirebilecekler. Onarımlar için, geri dönüşüm için Samsung'a iade edilen kullanılmış parçalar sağlanacaktır.

"Bu şekilde marka, müşterilere birinci sınıf bakım yoluyla ürünlerin ömrünü uzatmak için daha fazla fırsat yaratıyor," dedi Samsung müşteri hizmetleri kıdemli başkan yardımcısı Ramon Gregory.
1 Comment
Anonymous
Not applicable
Diğer
Kullanıcıların kendi cihazını tamir etmesi Fikri hiç de hoşuma gitmedi benim
0 Likes