cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung klavye galaxy AI entegrasyonu

(Topic created on: 10-28-2024 02:20 PM)
680 Views
OzanA34-5GTabA9
Expert Level 2
Options
Diğer

Samsung klavyesinin Galaxy AI ile entegre edilmesi, kullanıcı deneyiminde çığır açacak bir adım olacaktır. Bu sayede;

* Akıllı tahminler: Yazarken daha doğru ve kişiselleştirilmiş kelime önerileri alabileceğiz.
 * Hızlı çeviri: Farklı diller arasında kolayca geçiş yapabileceğiz.
 * Sesli komutlar: Klavye kullanmadan metin yazabileceğiz.
 * Öğrenme yeteneği: Klavye, kullanım alışkanlıklarımıza göre kendini sürekli geliştirecek.
Bu özelliklerin eklenmesiyle Samsung klavyesi, rakiplerinden bir adım öne çıkacak ve kullanıcıların vazgeçilmez bir aracı haline gelecektir.#Samsung #Klavye #TürkçeDestek #EmojiSamsung klavyeyi sıklıkla kullanıyorum. Sesli giriş özelliği çok işime yarıyor ancak Türkçe dil desteği ve Türkçe emoji önerisi eksikliği beni üzüyor. Bu konuda diğer kullanıcıların da görüşlerini almak ve Samsung'un bu yönde bir çalışması olup olmadığını öğrenmek istiyorum.Şu otomatik düzeltmeyide düzeltin artık doğru dürüst çalışmıyor.Arayüz ve simgeside komple baştan aşağı yenilensin samsung klavyenin.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Teşekkürler Pembe Mod 😊

View solution in context

4 Comments
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba OzanGalaxyA34-5G,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

Diğer
Teşekkür ederim pembe modaratör 🙏
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Diğer
Teşekkürler Pembe Mod 😊
Enes96
Active Level 6