cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

🙊Samsung, iPhone'ları Android cihazlara dönüştürüyor!✨(Try Galaxy)✨

(Topic created on: 10-21-2023 08:17 AM)
472 Views
sepyadam
Active Level 9
Options
Diğer
Samsung,Try Galaxy uygulamasıyla birlikte iPhone cihazlar üzerinde yeni katlanabilir modeli Z Fold 5'i deneyimleme fırsatı veriyor.

image
Görsel Kaynak: Samsung Newsroom 

Samsung, Try Galaxy uygulaması ile iki iPhone'u kullanarak katlanabilir telefon olan Z Fold 5'i deneyimleme şansı sunuyor.

Galaxy,Galaxy Z Fold5'in geniş ekranının faydalarını göstermek için iki iPhone kullanıyor.Samsung'un yeni modeli Galaxy Fold, bir kitap gibi 7,6 inçlik bir ekrana açılan 6,2 inçlik bir kapak ekranına sahip

image
Görsel Kaynak: Samsung Resmi İnternet Sitesi 

İki iPhone'da çalıştırıldığında her iki ekrana yayılmış bir Samsung One UI gösterimi sunan Try Galaxy uygulaması daha önce katlanabilir telefon deneyimi olmayanlar ve ios kullanıcıları için bu fırsatı sunuyor.

image
Görsel Kaynak: Ntv Haber Sitesi (İlgili Gönderi)

Samsung, iOS kullanıcılarının "sürükleyici" bir ekranda içerik izlemek gibi katlanabilir cihazın avantajlarını denemelerine ya daSamsung'unçoklu görev yetenekleri sayesinde her iki ekranda sürükleme ve bırakma gibi üretkenlik özelliklerini denemelerine olanak tanıdığını söylüyor.

Telefonu katlayabilmenin kullanıcılara çeşitli yaratıcı açılardan unutulmaz anları nasıl yakalayabileceğini veyaZ Flip'te bulunan kapak ekranını kullanarak öz çekimleri nasıl görüntüleyebileceklerini gösteriyor.

Amerika'da 1800 dolarlık piyasa fiyatı bulunan Galaxy Fold 5'in Türkiye'deki fiyat etiketi ise 65 bin TL.

Kaynak: Ntv Haber Sitesi
Members'a Özel Düzenleme: sepyadam 

Başlıca Gonderilerim;

2012 Çıkışlı Galaxy S3'ün Bizlere Şaka Gibi Gelen Özellikleri: 
13 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
S4'de zaten vardı,silip tekrar yeni özellikmiş gibi tanıtıyorlar.
0 Likes
sepyadam
Active Level 9
Diğer
Evet daha önce de vardı, ama katlanır telefon deneyimi sunmak için *İki cihazda birden uygulamayı kurmak yoktu. Özellikle son 24 saat içinde ki haberler arasında arama yaptım, elçiye zeval olmaz. 😂
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Diğer
NTV geç haber yapmış öyleyse. Katlanır telefon yapma özelliğini en erken 1 hafta önce görmüştüm.
0 Likes
Özyurt
Active Level 6
Diğer
m23 telefonuma nasılsın birsey diye bakmak için indirmek istedim PlayStation storede yok
sepyadam
Active Level 9
Diğer
Android kullanıcılarına izin vermiyor kankam, az önce denedim bende.Screenshot_20231021_085613_Chrome.jpg
Özyurt
Active Level 6
Diğer
🙏
theboys
Active Level 6
Diğer
İPhone kullanıcıları için
OğuzMumci
Expert Level 4
Diğer
Çünkü zaten bir Galaxy kullanıyorsun 😆😆