- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Oluşturmuş olduğum klasörlerde ve gelen kutusunda otomatik güncelleme olmuyor. Klasörlere girip teker teker manuel güncelleme yapmak zorunda kalıyorum. Bu da oldukça yorucu bi süreç benim için. İlgili yerlere yazdım; ancak sorunu çözmek yerine, sürekli bi şeyler istediler; hatta remote erişim de verdim, birlikte de baktık; ancak problem devam ediyor. İlk başlarda çözüleceğini düşünüyordum ancak problemi anlatmaktan yoruldum, akışına bıraktım..
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2021 09:29 AM in
DiğerMerhaba Un-named,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2021 01:26 AM in
DiğerÇözümü beğendiysen onaylayabilir misin?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2021 01:39 AM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2021 02:03 AM (Last edited 08-23-2021 02:04 AM ) in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2021 08:26 AM in
Diğer- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-23-2021 09:29 AM in
DiğerMerhaba Un-named,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD