cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung e-mail Uygulaması

(Topic created on: 08-23-2021 01:02 AM)
206 Views
Un-named
Beginner Level 2
Options
Diğer

Oluşturmuş olduğum klasörlerde ve gelen kutusunda otomatik güncelleme olmuyor. Klasörlere girip teker teker manuel güncelleme yapmak zorunda kalıyorum. Bu da oldukça yorucu bi süreç benim için. İlgili yerlere yazdım; ancak sorunu çözmek yerine, sürekli bi şeyler istediler; hatta remote erişim de verdim, birlikte de baktık; ancak problem devam ediyor. İlk başlarda çözüleceğini düşünüyordum ancak problemi anlatmaktan yoruldum, akışına bıraktım.. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba Un-named,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Sinifl
Active Level 7
Diğer
Bildirim panelinde esitleme (sync) var ona basılı tuttuktan sonra birsuru uygulama ve hesap gözükür ne yüklü ise artık. Samsung mail uygulamasını bulup tıklayıp sync account (turkesi hesap ile ilgili olmasi lazım) ona tıklayın. Orada esitlenecek şeyler var onları açabilirsin.
Çözümü beğendiysen onaylayabilir misin?
0 Likes
Un-named
Beginner Level 2
Diğer
Telefonun sync modu sürekli açık ve mail de ekli zaten. Remote erişim verdiğimde, telefon ayarlarının her şeyiyle normal olduğunu da söylediler. Çözüm olarak: Tüm mail'i tek seferde sync eden bi buton koymalarını önermiştim, şimdiye kadar bi gelişme yok.
0 Likes
gokayS10lite
Active Level 6
Diğer
aquamail yada mymail kullanmanızı tavsiye ederim. samsung mail uygulamasını kullanamadim ben de. ayrica otomatik senkronizasyonu acik tutmak gerekiyor onda, bu tavsiyem olan maillerde buna gerek olmuyor.
0 Likes
Un-named
Beginner Level 2
Diğer
Mymail'i daha önce kullandım, iyi bi uygulama. Şimdi ki mail şirket maili ve etki alanı/kullanıcı adı gibi tanımlamaları da içermesi gerekiyor; Mymail'de bunlar olmadığı için kuramıyorum. Aqua mail'i deneyeyim bi de.. Eyv
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba Un-named,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes