cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Wallet

(Topic created on: 04-22-2024 01:49 PM)
140 Views
WoG
Active Level 3
Options
Diğer
Telefonuma direkt kartlarımı kaydedip NFC ile anında kartı seçip ödeme yapmak istiyorum. Kısacası Apple Pay tarzı bir uygulama istiyorum. 
Samsung Wallet'ı gördüm fakat yorumlarına baktığım kadarıyla baya kötü bir uygulama. 
Hem zaten Galaxy Store'da olmayıp sadece Google Play Store'da olması da ayrı garip. 
Önerileriniz var mıdır? 

7 Comments
srdrdmrl77
Active Level 10
Diğer
Kullandığın bankanın mobil bankacılığından faydalanarak bu işlemi yapabilirsin. Örnek olarak ben world mobili kullanıyorum
0 Likes
WoG
Active Level 3
Diğer
Ben de iş bankasının maximumunu kullanıyorum onda sıkıntı yok ama diğer bankaların kartlarını da **bleep** kullanmak istiyorum
0 Likes
BeTMeRoS
Active Level 4
Diğer
NFC ile hiç bir uygulamaya gerek duymadan ödemelerimi yapabiliyorum 😉1713781271729.jpg
0 Likes
WoG
Active Level 3
Diğer
🙃
0 Likes
Solution
0serName
Active Level 10
Diğer
Türkiye'de apple pay, samsung psy gibi servislere izin yok. Geçenlerde izin çıktı ama başvuru yapmaları lazım.
Npcbiri
Active Level 6
Diğer
Zamanında samsung pay vardı ama yasaklamışlar sonra eski cihazlarda hala var şu anda mesela s7 de var samsung pay
stony_hearted
Expert Level 5
Diğer
artık farklı banka hesaplarını tek bir bankada birlelştirebiliyorsun ve ana uygulama banka hesabının nfc özelliği ile yapabilirsin veya qr ödeme yöntemi ile.Cihazında bildirim panelindeki yerde temassız yazıp arat,cihazın kendi özelliği varsa onu dene.