cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Wallet TC kimliğimi algılamıyor

(Topic created on: 08-06-2024 02:43 AM)
290 Views
Dionyslov
Active Level 1
Options
Diğer

image
Daha öncesinde kayıt olurken TC Kimliğimi algılamıştı.Ama nedense bi anda uygulama farklı cihaz kullaniyorsun diyip. Benim oturumumdan çıkmış. Sonrasında giriş yapmak için en az 30 kez farklı farklı şekilde kartı koydum,kılıfı çıkardım ve uygulamayı silip yükledim. Ama hiçbiri olmadı. Ve şuanda da hesabıma giriş yapamıyorum kimliğimi okumadığı için. Ne yapabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba Dionyslov,

Konu ile ilgili S Wallet çağrı merkezimiz ile görüşmenizi rica ederiz. 0 850 749 90 00 numarasından S Wallet çağrı merkezimizi arayarak destek alabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Hamza27271
Active Level 3
Diğer
Knk başka uygulamada denesene bi
0 Likes
Hamza27271
Active Level 3
Diğer
Eğer başka banka uygulaması da veya başka şekil oluyorsa sıkı ti uygulamadadır
0 Likes
Hamza27271
Active Level 3
Diğer
Yeniden başlat, baktın olmuyor rapor et veya yetkili servise götür
0 Likes
Dionyslov
Active Level 1
Diğer
Temassız mobil ödeme yapabiliyorum sabah bi denicem başka telefonla o da olmazsa ya kartta sorun var yada dediğin gibi uygulamada
0 Likes
Dionyslov
Active Level 1
Diğer
Başka bir telefonda denedim aynı hatayı verdi
0 Likes
UmutApp
Active Level 4
Diğer
Formattan başka çözüm yok. E devlette kimlik doğrulayamadım. Ptt den doğrulattım. 1 2 ay sonra 6.1 güncellemesinden sonra sıfırladım cihazı. Başkasının e devletini denedik. Okumuştu kimliği
0 Likes
Dionyslov
Active Level 1
Diğer
Başka bir bankadan kimliği okuttum oldu. Herhalde uygulamada sorun var. Neyse umarim en yakin zamanda çözerler sorunu
0 Likes
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Diğer

Merhaba Dionyslov,

Konu ile ilgili S Wallet çağrı merkezimiz ile görüşmenizi rica ederiz. 0 850 749 90 00 numarasından S Wallet çağrı merkezimizi arayarak destek alabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes