Original topic:

Samsung TR noluyor?

(Topic created on: 11-11-2025 12:24 AM)
232 Views
FS_alpha
Active Level 4
Options
Diğer
Bir şey diyeceğim bu a06ya geliyor da a16'ya niye gelmiyor. Ya hayir oturup düşünün. A06 mı daha öncelikli bir cihaz olmalı A16 mı. Ya sadece matematikten bakın birisi 6 diğeri 16. Öncelikli gelmesi gereken cihaza gelmiyor. Samsung TR'de güncelleme ile ilgilenen abilerimize ve onları denetleyen ilgili birimlere sevgi dolu selamlarımı iletiyorum...

18 Comments
Diğer
Az önce bende arkadaşa aynısını yazdım
Diğer
Türkiye ekibi ile mi alakalı yoksa Samsung ile mi alakalı bilmiyorum ama bu güncelleme işi One UI 7 den beri hiç düzgün gitmiyor ne olduysa One UI 7 de oldu bu arsızlığı Samsungun.
Diğer
A16 gelmemiş a24 gelmemiş ama a serisinin en basic modeline gelmiş saçma
Diğer
Hocam A16 dahil samsungun bütün G99 işlemcili cihazları duyduğum kadarıyla One UI 8 testlerinde sorun çıkarttı ki bu kadar test yapıldı halada yapılıyor ancak A06 da yüksek ihtimalle bir sorun çıkmadı ki iki test yapıp yolladılar.

Ayrıca şuan samsung tr ile alakalı birşey yok daha hiçbir ülkeye güncelleme yayımlanmadı bu olaydan samsung tr yi sorumlu tutmanız saçma
Diğer
Gelenlere de sorunlu geliyor zaten s serisi dahil
Diğer
Samsungun hangi güncellemesi sorunsuz değil ki
Diğer
Telefonu ilk aldığımda 6.1 sürümü vardı o efsaneydi ama tabi telefon ilk o sürümde çıktığı için de olabilir sonraki güncellemelerde ipin ucu kopuyor😂
Diğer
6.1 de benim cihaz kalas gibiydi kütüktü ya kütük zaten nefret ederdim samsung tasarımından one uı 7 ile gayet memnun kaldım A16 nın en iyi güncellemesi
Diğer
Benim fav 6.1/ 7 eh işte
Aslında gördüğüm bug yok sadece dinamik saat ara ara eski haline geri dönüyo ben bidaha ayarlıyorum başka bug var ise henüz denk gelmedim😂