Original topic:

Samsung TR'de Laptop Piyasasına Girmemesi

(Topic created on: 10-15-2025 04:12 AM)
88 Views
Erenstappen
Active Level 5
Options
Diğer

Yani daha önceden samsung laptopları vardı evet artık üretilmiyor genel olarak piyasadan çekildiler fakat en azından book serisi olarak devam ediyor ve ısrarla türkiyeye sokmuyorlar, bu durum neden kaynaklanıyor bilgisi olan var mı? Samsung ekosistemi kullanan biri olarak laptop da isterdim ama ne türkiyede reklamları yapılıyor ne de herhangi bir influencer adını ağzına alıyor.

5 Comments
Nazımcan
Active Level 6
Diğer
Galaxy Book serisinin Türkiye'ye gelmesini bende çok istiyorum, gelse alacağım ve eko sisteminim tamamlanacak.

Samsung Türkiye'ye laptop satmıyor çünkü rekabet edemeyeceğini biliyor. Türkiye'de çok güçlü satış yapan markalar var ama buraya yazmam sakıncalı mı bilmiyorum, siz zaten biliyorsunuzdur. Samsung zaten analizini yapmıştır, kazanamayacağını bildiği içinde burada satış yapmıyor maalesef ki. Aslında Galaxy Book serisi bence çok güzel, keşke eko sistemi güçlendirmek adına satsalar 😔
Erenstappen
Active Level 5
Diğer
Senelerdir samsung ekosistemi kullanırım ben de. Ömrümüz bixby türkçe destek ve samsung laptoplarını bekleyerek geçiyor... Her ne kadar evet bu sektörde rekabet edemeyecek de olsa yarım elmanın yaptığı gibi ekosistem tamamlama ya da nasıl açıklayabilirim, sadık kullanıcısına bir hizmet gibi görerek yine o laptopları piyasaya sokması gerekir az alan olur belki ama en azından öz alıcısı olacak... Milyar dolarlık şirketsin ne olacak sanki.
Nazımcan
Active Level 6
Diğer
Katılıyorum. Bende Galaxy Book ve Türkçe Bixby'yi çok bekledim ama artık bu konuda umudum kalmadı. Evet milyar dolarlık şirket, ne olacak? Müşteri sadakati için küçücük bir bedel olurdu ama halka açık şirketler (Samsung, Elma) öncelikli olarak hissedarları mutlu etmeye çalışırlar, müşterileri değil maalesef.
Erenstappen
Active Level 5
Diğer
Umarım bir gün fikir değişikliği olur ve book'ları servis çalışanlarında görmek yerine raflarda da görürüz 😌
Nazımcan
Active Level 6
Diğer
Umarım ve sonrasında kendi masamızda görürüz 😊