Original topic:

Samsung Türkiye ve Çok sevgili Members yetkilileri

(Topic created on: 04-30-2025 07:32 PM)
252 Views
ytimkacakcisi
Active Level 7
Options
Diğer

Satmaya gelince öve öve bitiremediğiniz, bir sorun olunca bu bizlik değil diyerek geri çevirdiğiniz çok kaliteli telefonlarınıza tüm dünyada verilmiş bir güncellemeyi getiremediniz. Dilekçe yollayın arkadaşlar. Bugün S24FE'ye bunu yapan, yarın eski bu zaten diye S22 Ultraya da yapar. Ne bir açıklama, ne bir özür. Milletin gönderisini silip yetkisiz değişiklik ürününüzü garanti kapsamına çıkarır demekten başka ne işe yarıyorsunuz? Bunu da silin. Silseniz de yazacağım. Bugün gelmesin güncelleme, yarın da gelmesin. İş sadece bir güncelleme boyutunu aştı. İnsanlarla alay ediyorsunuz. 30 nisan olan tarihi son gün 20 mayıs yaparken aklınızdan ne geçiyordu? Gelmedi mi güncelleme? Vermedi mi Samsung Kore size? O zaman çıkıp söyleyin yok diye. Ama şunu anladım ki, oturduğunuz o yetkili koltuklarını, ofiste yudumluya yudumlaya keyiften dört köşe olduğunuz kahveyi bir gram hak etmiyorsunuz. Bu ilk değil, uzun süredir hiç bir işe yaramayan bir şube oldu Türkiye şubesi. Umarım KFC'nin başına gelen size de gelir de, Kore Şubesi verdiğiniz bu kötü hizmetten sizi geri çeker.

16 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Diğer
Aynı fikirdeyim. Samsung Türkiye kullanıcılarla dalga geçiyor. Açıklama vs. Hiçbir şey yok.
Diğer
Kral çok iyi yazmışsın inşallah samsung tr görür
ytimkacakcisi
Active Level 7
Diğer
Görmez, ucundan bakar sildirirler. Şimdiye kadar bunu yaptılar şimdi de yaparlar. Ama bu demek değil ki susacağız. Silerlerse daha iyi. Ekran başında köpüren çalışanları düşünmek hoşuma gidiyor.
Diğer
Pes etmeyeceğiz
Diğer
Ben zaten bugün şikayet ettim
kHell
Active Level 9
Diğer
artık ben de sizi desteklerim işte, ne dense hak ediyor bu boş beleş yetkililer
kHell
Active Level 9
Diğer
bunlar bu gidişle a24lere falan ekimde verir güncellemeyi