cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Türkiye Sitem ve rica.

(Topic created on: 02-01-2023 10:23 PM)
srsln
Active Level 3
Options
Diğer

Uzun zamandır samsung Türkiye temsilciliği alakasız kişilere alakasız reklam verip markaya karşı hep beni soğuttu sağolsunlar. Galaxy note 2 modelinden S22 ultra ya bir çok seriyi severek satın aldım ve kullandım. Ama son zamanlar da ne için ne mantıkla reklam verdiği belli olmayan bir reklam amacina girdi. Şahısların ig hikayede #işbirliği yazıp ne tanıttığını bilmeden komik reklamlamlar vermesi şahsen beni markaya karşı soğutmaya başladı. Ki Şahıslar X markası kullanan insanlar. Kimse instagram hikaye de yapmacık reklamda ki Ürünü almak istemez. Aksine tanıtım yapan kişinin şahsi satın alıp kullandığı Ürünü görerek almak ister.

Özellikle bu kadar güzel ve özel günde merakla beklediğimiz #unpacked etkinliğin de. Shiftdelete teknoloji şirketi vardır bildikleri diye girdim yayına. Ve alakasız bir şahısa denk geldim gene. Ne güzel adam anlatmaya çalışıyor. Tam konsantre oluyoruz araya farklı alakasız muhabbetler girip etkinliği resmen berbat hale getirdiler. Zaten yarıda tanıtımı kapatıp hadi telefonu açalım hadi oyuna çekelim hadi şunu yapalım diyerek. Etkinliği geçiştirdiler. Resmen berbat bi yayın oldu. Sadece Shiftdelete temsilcisi olsa mükemmel bir sunum olurdu.

Samsung Türkiye temsilciliği artık bu reklam işlerini biraz daha profesyonel hale getirmesini diğer markalar kadar ağır ve mantıklı reklam yüzleri seçmesini rica ediyorum. 

Ufak bir sitem ve rica yazısı yazmak istedim. 

image
Bu resim de yayından sadece bir kaç izleyici kesitleri. Samsung sevgileri...

3 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Barış özcandan şaşmıyorum hiçbir zaman ,en iyii yayın barış özcan ile 😍

Bahsettiklerinde haklısın kardeşim reklam işleyişleri değişmesi lazım
frlwna
Active Level 3
Diğer
Kesinlikle onu izledim zaten en mantıklısını yapıyorsunuz
srsln
Active Level 3