cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Servis Mağduriyeti 😡

(Topic created on: 11-21-2024 06:00 PM)
1173 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Diğer
Merhaba Members Üyeleri,

Samsung Servisi Ebru Elektronikte yaşadığım mağduriyeti anlatacağım.

Buds 3 pro cihazımı satın aldıktan hemen sonra yetkili servise teslim ettim.LED sorunuyla ilgili olarak servis herhangi bir sorun olmadığını belirterek beni oyaladı ve sorunun bir yazılım güncellemesiyle çözüleceğini söyledi.Ancak ben sorunun donanımsal olduğunu ve yazılımsal bir güncellemeyle çözülemeyeceğini belirttim. Servis ısrarla güncellemenin sorunu çözeceğini söyledi ve güncelleme yayınlandıktan sonra sorun çözülmedi.Uzun uğraşlar sonucunda çözüm ekibiyle iletişime geçtim ve onların da desteğiyle kulaklığım değiştirildi.

Cihaz değişimi yapıldıktan sonra LED problemi giderilmiş olsa da yeni bir sorun ortaya çıktı.ANC açıkken sağ kulaklıkta sürekli cızırtı sesi duyuluyor ve normal konuşurken bile kulaklık takılıysa ve ANC aktifse cızırtı oluyor. Servis bu sorunu kabul etmiyor ve cihazım 2 haftadır serviste. Çözüm ekibi ise servisin verdiği cevabı tekrarlıyor.Açıkçası çözüm ekibinin burada ne işe yaradığını anlayamıyorum. Ürün mühendise iletildi ancak o da servisin verdiği bilgiyi veriyor. Servisin ilgisizliğini neden müşterileriniz çekiyor? 

image

Sayın Samsung Türkiye Ailesi,Bir aylık cihazımla ilgili bir sorun yaşıyorum ve servise verdim ve çözüm yolu bulunamadı Lütfen beni anlayışla karşılayın ve mağduriyetimi gidermenizi arz ederim🙏

Size olan güvenimi kırmayın.

Kulaklığım sağ kulaklıkta sorun vardı şimdi ise Sol kulaklığım tamamen sorunlu olmuş Ebru elektronik kulaklığımı tamamen bozmuş 
127 Comments
ABDUSSAMED41
Active Level 6
Diğer
Ahh sonuna kadar haklısın modalfam. Sonuna kadar thh yoluna başvur kazanacaksın Allahın izniyle 😊 😊 😊
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
İşte son çare ama Samsung a güvenim var ,inşallah yardımcı olacaklar 🙏
Diğer
Ne ebruymuş be abi geçmiş olsun o servise gidilmez zaten
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Maalesef öyle kardeşim, Marmara bölgesinde en kötü servis olabilir
Diğer
Evet abim bence de öyle görünene köy kılavuz istemez 🥲
Diğer
Çok geçmiş olsun Alfatürk inşallah tez zamanda çözüme kavuşur bu durum. Bende mağduriyet yaşadım kaç defa 😡.
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Umarım yaa Samsung a güveniyorum umarım beni yargı yolda bırakmazlar🙏
Diğer
Samsung TR'den 2020'de aldığım tablet 2021'de arıza verdi tableti yollamıştım garanti ve kasko dahilinde onarım istemiştim Ebru Elek. haberim ve onayım olmadan tableti iptal edip 700 TL'lik kupon vermiş durumu duzeltemedim ve zarar ettim oldukça 😡 seni çok iyi anlıyorum Samsung şu servislerine çeki düzen versin.
Alfatürk
Expert Level 5
Diğer
Umarım Ebru elektronik için gerekli aksiyonlar alınır 🙏