Original topic:

Samsung Notes

(Topic created on: 04-04-2026 08:58 PM)
135 Views
DrLivreSci
Active Level 6
Options
Diğer

Notlar arası sekme özelliğinin gelmesini rica ediyorum. Bu özellikle iki veya daha fazla not arasında hızlı geçiş yapmak daha kolay olacaktır. Özellikle bu özelliğe sahip piyasada çok fazla not uygulaması var. Samsung notes kullanmayı seviyorum çünkü s10 fe tabletimde akıcı sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Ancak derslerim açısından birden fazla pdfe aynı anda erişmem gerekebiliyor bu sebeple bahsettiğim özelliğe sadece ben değil, benim gibi olan bir çok kişinin ihtiyacı olacaktır.

Bir diğer talebim de notes uygulaması için olan bir çok galaxy ai özelliğinin s10fe ye gelmesi olacaktır.

4 Comments
Anonymous
Not applicable
Diğer
aynı anda birden fazla not açılıyor zaten, hızlı geçiş derken ne demek istediniz ?
fe modellerine pazarlama stratejisi olarak koymuyor zaten ai ı samsung1775328940502.jpg
0 Likes
DrLivreSci
Active Level 6
Diğer
Baska bir uygulamada olan daire içine aldığım not sekmesine ait bir örnek. Bu sekme sayesinde sanki chrome kullanır gibi hızlıca notlar arasında gecis yapabiliriz.

Galaxy ai konusunda not özetleme özelliği bile yeterli olacaktır. Galaxy ai ın zaten tamamının sunulacağini dusunmuyorum. Sadece bazı özellikler eklenebilir.1775330981809.jpg
Anonymous
Not applicable
Diğer
anladım istediğinizi mantıklı aslında
ai özellikleri yukarıda da dediğim gibi tamamen strateji.
0 Likes
Diğer
mantıklı
0 Likes