DrLivreSci
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Bu uygulamayı benim gibi aktif kullanan milyonlarca öğrenci var. Özellikle bölümüm tıp oldugu için günümün çoğu saati burada geçiyor. Uygulamaya gelmesi gereken özellikler:
1-PDF sekmesi
Üstte gördüğünüz notes rakibi bir uygulamadan alıntıdır.
Notlar arası geçişi kolaylaştıran bir sekme gelmeli. Bu sayede tıpkı chromedaki sekmeler gibi notlar arası geçiş yapılabilir. Ciddi bir kolaylık sağlayacağını belirtmeliyim.
2- Kalem ayarları
Gördüğünüz resim notes rakibi notewise uygulamasından bir alıntıdır.
Bu ayar tükenmez kalem için stabilizasyon ve basınç ayarıdır. Bu sayede kalem yazısının istenen şekilde gerçekçi olarak ayarlanmasını saglar.
3-PPTX desteği
Notes uygulamasında sadece pdf desteği var. Ancak çoğu kişinin slaytları pptx formatında olduğu için 3.parti yazılımlar/sitelerle PPTX'ten PDF formatına dönüştürmemiz gerekiyor. Ve ne yazıkki yüksek boyutlu PPTX'lerde bu dönüştürme için para isteniyor. Buna çözüm olarak notes uygulaması içerisinde dönüştürme desteği gelmeli.
Benim için öncelikli olanlar bunlar. Sizin de aklınıza gelen ve muzdarip olduğunuz durumlar varsa lütfen belirtin.
11 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
berkopasha
Beginner Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-05-2025 02:27 PM (Last edited 10-05-2025 02:27 PM ) in
Diğer
Valla hocam onu da denedim ama bende o da eşitlenmedi. Onenote aracılığıyla oluyor galiba ama notlarım one noteda da gözükmüyor notesda da eşitlemeyi açmama rağmen.
NaturaDominus
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-05-2025 06:00 PM in
Diğer
Bu not geçişi olan uygulama hangisi biliyor musun
- « Previous