cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Notes Windows Uygulaması

(Topic created on: 08-15-2023 04:40 PM)
389 Views
maakman
Active Level 2
Options
Diğer

Bugün böyle bir uyarıyla karşılaştım. Aldığım notları bilgisayarımda da görüntüleyip düzenleyebiliyordum. 

Microsoft ile o kadar işbirliği yapılıyor ama Samsung Notes desteği kaldırılıyor.

image

İlginç ve üzücü!
14 Comments
KadirC
Active Level 1
Diğer
Store uygulamasından indirmek yerine uptodown sitesinden indirin
maakman
Active Level 2
Diğer
İndiremedim oradaki linkler patlak sanki. Link verebilir misiniz rica etsem
KadirC
Active Level 1
Diğer
Haklısınız, gerçekten patlamış. Eve gittiğimde eğer kurulum dosyası hala bilgisayarımdaysa sizinle paylaşacağım.
KadirC
Active Level 1
Diğer
Merhaba, drive linki paylaşmaya çalışıyorum fakat yorumlarım siliniyor bana başka bir yerden ulaşabilir misiniz?
maakman
Active Level 2
Diğer
Daha düne kadar çalışıyordu. Yine de böyle olduğuna emin misiniz?
Anonymous
Not applicable
Diğer
Moralinizin bozuklugunu bize yansıtmayın,biz size yardımcı olmak için uğrasırken siz sürekli tersliyorsunuz.
maakman
Active Level 2
Diğer
Terslemek istediğiniz şey nedir tam olarak acaba ben mi yanlış düşünüyorum daha düne kadar çalışan bir şeyin çalışmadığını bildiriyorum terslediğimi söylüyorsunuz burada terslediğimi düşündürecek ne var acaba
maakman
Active Level 2
Diğer
Elimdeki gitti diyorum çok verimli kullandığım bir uygulama kaldırıldı diyorum siz bana PDF diyorsunuz😅

Sistemi kullanan birisi olarak tabii ki biliyorum PDF kullanabileceğimi ama
Aldığım notları bilgisayarımda da görüntüleyip düzenleyebildiğim ekosistem ürünü varken neden 3. Parti 3. Yollarla uğraşmalıyım ki?

PDF olarak kullanabileceğimi tabii ki biliyorum ama PDF olarak kullandığımı her seferinde not uygulamamdan ayrıca açmam gerekecek bu bana ayrı bir yük oluşturulacak neden böyle büyük içine gireyim ki böyle kullanma şansım varken ve kullanıyorken elimden alınmışken bunu belirtmemeli miyim?

Terslemiş olduğumu düşünmeyin bu sizinle değil Samsung politikalarıyla ilgili
maakman
Active Level 2
Diğer
4447711'de bulunan arkadaşların hiçbirisi benden daha iyi bilmiyor sistemi.
her aradığımda beni fıtık ediyorlar.