cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung Music

(Topic created on: 4 weeks ago)
215 Views
bümbilibili
Active Level 4
Options
Diğer

Samsung music kalite olarak nasıl @pple müzik gibi kaliteli ses verir mi acaba Spotify da kaliteli kulaklık kullansanız bile **bleep** etmiyor ses kalitesi falan hep aynı

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
s24_s23fe
Active Level 6
Diğer
24bit flac gibi ses kodekleri dinliyorum hiç bir sıkıntı yok bluetooth kulaklık üzerinden verim almak istiyorsanız bluetooth sürümü 5.3 olmak zorunda

View solution in context

0 Likes
27 Comments
Diğer
Samsung music çevrimici müzik programı değil sadece bir player . Yani başka kaynaklardan indirdiğin müzikleri tek dinleyebiliyorsun
0 Likes
bümbilibili
Active Level 4
Diğer
Spotify dan daha kaliteli var mı peki android sistemlerde olan @pple music gibi ses kalitesi yüksek
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Apple music kullanabiliyosun androidde
0 Likes
bümbilibili
Active Level 4
Diğer
Hocam kafama takılan kısım optimize olması
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Ben kullandim cok guzeldi optimizizasyonu
0 Likes
bümbilibili
Active Level 4
Diğer
Yenilerde bir sorun çıkmış galiba1737483721581.jpg1737483721608.jpg1737483721622.jpg
0 Likes
Diğer
Spotify dan daha optimize 😊
0 Likes
bümbilibili
Active Level 4
Diğer
Hocam birde ben bir şey sorucam ben ve arkadaşım başka bir markanın kaliteli kulaklıklardan aldık buds 3 pro ile falan aynı klasmanda diyebilirim telefonumda buds 3 pro bağladığım zaman ses codec çeşiti çok fakat o markanın kulaklığını takınca seçim hakkı vermiyor benimki gelince bir daha denemeyi düşünüyorum yani şahsen üzdü beni bu durum piyasa fiyatının altına almıştım kulaklığı iade etmeyi düşünmüyorum o yüzden
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Telefondan telefona degisiyor sanirim ondan olabilir cihaz neydi sizin
0 Likes