cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung, MrBeast ile anlaştı! Amaç Gençleri iPhone Sevdasından Vazgeçirmek

(Topic created on: 09-27-2023 07:22 AM)
696 Views
sepyadam
Expert Level 1
Options
Diğer

Haber Kaynağı: ensonhaber

Samsung, gençlerin büyük bir bölümünün iPhone'ları tercih etmesi nedeniyle ünlü YouTuber MrBeast ile reklam anlaşması imzaladı.

image
Temsili Görsel 

Bu yılın başlarında yatırım bankası Piper Sandler, gençlerin yüzde 87'sinin iPhone sahibi olduğunu ve Android cihaz üreticilerinin gençler arasında hiç popüler olmadığını gösteren bir rapor yayınladı.

Ancak Samsung'un çocukları Apple bağımlılığından kurtarmak için yeni bir planı var: YouTuber ve restoran işletmecisi Jimmy Donaldson, diğer adıyla MrBeast.

MrBeast, inanılmaz izlenen videoları ve yüksek abone sayısı ile gençlerin son dönemdeki en büyük favorileri arasında. Samsung da bundan faydalanmak istiyor.

image
MrBeast Samsung işbirliği videosundan

Samsung ortaklığında ilk video geldi

Türkçe dublajla yayınladığı videolarla ülkemizde de oldukça izlenen MrBeast, Samsung ortaklığındaki ilk videosunu geçtiğimiz günlerde yayınladı.

Videoda, Samsung'un telefonlarından kısaca bahsediliyor. Ayrıca Galaxy Z Flip 5'i tanıtan kısa bir video içi reklam da var.

Videonun geri kalanında, arabaların içine monte edilmiş S23 Ultra ile çekimler yapılıyor.

Şirketin MrBeast sponsorluğunun Samsung'un yeni modellerine olan ilgili artırıp artırmayacağını zaman gösterecek.

image
MrBeast videosundan bie görüntü 

Daha fazla ilginç, faydalı haber ve içerik için beni takip edebilirsiniz!

10 Comments
HalidErdoğan
Expert Level 5
Diğer
Mr.Beast ve Samsung, güzel ikili
sepyadam
Expert Level 1
Diğer
Sosyal Medyanın devi MrBeast ile iş birliği çok büyük fayda sağlayacaktır. Size katılıyorum.
Anonymous
Not applicable
Diğer
O kim,açıkcası tanımıyorum ve merak edip kim olduguna da bakasım gelmedi.Etkilenmedim yani.
HalidErdoğan
Expert Level 5
Diğer
YouTube'dan videolarına bakın isterseniz, ilginizi çekebilir
sepyadam
Expert Level 1
Diğer
Bahsi geçen şahsın kim olduğunu bilmeden etkilenmemeniz normal sanırım. Ayrıca MrBeast takipçi yaş ortalaması bir hayli genç. Dünya genelinde en fazla etkileşime ve takipçiye sahip YouTube kanalı sahibi, neredeyse her videosuna milyonlarca dolar harcıyor ve neredeyse bir o kadarda insanlara dağıtıyor. Bir YouTuber dan öte hayırsever olarak öne çıkıyor:)
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bu samsung almam için yeterli değil,arastırıp hangi markayı almak isteyeceğime ben karar veriyorum ki zannetmiyorum bu ülkedeki herkesin bu kişiyi tanıdıgını.Siz tanıyor olabilirsiniz ama çoğunluk tanımıyor.Örneğin enes batur deyince,hiç videolarını izlememiş olmama rağmen tanıyorum çünkü ülkemizde bilinen biri ama o youtuber sadece youtube kanal vb.ile ilgilenenlerin tanıdıgı biri ki neden şahsen tanımadıgın birini övüp,iyi biri oldugu konusunda yorum yaptıgını da anlamış değilim.Boşverin böyle şeyleri,ülkeme ne faydası olacak bu firma ile youtuber arkadasın bana ondan bahsedin.Daha fazla para kazanan onlar,amaçsızca reklamı savunan sizsiniz(bir gelirinizin oldugunu düşünmüyorum bu şirket ve youtuber'dan).Paylasım yapan kişileri de anlamıyorum,sanırısın marka ile reklam anlaşmaları var ki markaya ücretsiz reklam yaparak ve savunarak neyi amaçlıyorlar bilmiyoruö.Samsung babamın malı değil ve herhangi bir yeşilçam döneminin ünlü kişileri kullanarak ürün satma fikri de hoş gelmedi bana çünkü firma yeteri kadar iyi değil,ne yazılımda ne de cihaz üretiminde!Bu açıkları var ki kapatmak için böyle bir anlaşma yapmışlar.İşini iyi yapan hiç kimse ikinci bir kişi ile reklama ihtiyaç duymaz.Samsung önce sattıgı cihazların yazılımlarını düzeltsin,şarj ve ısınma sorununu çözsün.Öyle kuru kuru youtuber ile anlaşarak bu sorunlar çözülmüyor.Kullanıcıların şikayetlerini görmezden gelip,sürekli yeni cihaz satma peşinde ve kimseyi umursamıyor.50.000 tl para ödüyorsun cihazda ısınma,donma,takılma,şarjın çabuk bitmesi,dış kasada renk atması,cihazın kendiliğinden yamulması gibi sorunlar oluyor.Önce bu sorunları çözsün,reklam anlaşması ile bunların üstünü kapatmaya çalışmasın!
sepyadam
Expert Level 1
Diğer
Tamam.
tolgaS24FE
Expert Level 1
Diğer
İphone alan kişinin çoğu telefonun özellillerine Bile bakmıyordur hatta telefondan Bile anlamayan kişilerdir bence topluluk iphone değer biçtiği için ve farklı bir bakış açısı sunduklarını için iphone bu kadar popüler yoksa iphone geçebilecek bir sürü model var samsungfan tutun xiaomi kadar
sepyadam
Expert Level 1
Diğer
Kesinlikle.. Mesela kız kardeşim yıllardır iPhone kullanır, hafızası doldu napicam abi dedi, instagram önbelleğini temizle dedim o ne dedi, ayrıca pil yüzdesini açmayı yıllar sonra ben gösterdim. 😂