cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Kutu İçerisinde Şarj Aleti Ve Kulaklık Olacak Mı?

(Topic created on: 10-27-2020 01:45 PM)
468 Views
NakreS14
Active Level 1
Options
Diğer

Bildiğiniz üzere yeni Iphone 12 tanıtıldı ve bu telefonun kutu içeriğinde şarj aleti ve kulaklık çıkmadığı söylendi. Bugün de duyduğuma göre Samsung unda sarj aleti ve kulaklık koyulmayacağini iddia ediliyor bu bilgi doğru mudur? İnşallah asılsız bir bilgidir.

13 Comments
TwoUI
Active Level 8
Diğer
bence koymayacak 😔 çünkü herkes çevreci iphone çevreci samsung demeye falan başladı koymayacaktır. ama koyacaksa artık su kulakligi degistirsin. hep aynisi 2014 den beri
NakreS14
Active Level 1
Diğer
Bu konunun çevrecilikle alakası olduğunu düşünmüyorum hatta son kullaniciya saygisizlik olarak görüyorum. Çünkü şarj aleti şuan telefon için vazgeçilmez bir cihazdir. Umarim böyle bir hata yapmazlar.
TwoUI
Active Level 8
Diğer
bencede
ÆX51
Expert Level 5
Diğer
Samsung Apple gibi gülünç duruma düşmemek için bence bunu yapmaz diye düşünüyorum yani kutu içerisine yine adaptör koyar
TwoUI
Active Level 8
Diğer
koymassa kulaklık koymax
0 Likes
NakreS14
Active Level 1
Diğer
Umarim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Diğer
Hiçbir fikrim yok cidden, Samsung halbuki Apple'la dalga geçmişti bu konu hakkında. Bir de kulaklık ve şarj aletini koymazsa kullanıcılar ekonomik anlamda zorlanabilir. Müşteri de kaybedebilir. İnşallah olmaz.
NakreS14
Active Level 1
Diğer
İnşallah kutu içeriğinde kısıtlamaya gitmezler.
Anonymous
Not applicable
Diğer
Bunu yaparak çevreci olacaklarını sanıyorlar. Bana göre kullanım kılavuzunu kaldırsınlar, zaten siteden ulaşıyoruz ya da QR kodu ile de buna ulaşabiliriz. Bunu yapsa kaç ağaç kurtarır. Şarj cihazı ve kulaklığı çıkararak kendi kar edecek, her açıdan.